Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau

B1 B1,
CORONAVIRUS |Masca de protectie, obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, 5 august, si in spatiile deschise aglomerate din judetul Bacau. Potrivit Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bacaun, masca va fi obligatorie in. continuă pe B1

Masca de protectie, obligatorie in spatiile publice aglomerate din tot judetul Vaslui

Masca de protectie este obligatorie in spatiile publice aglomerate din judetul Vaslui, in perioada 4 - 17 august, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), transmite Agerpres.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie si in judetul Olt. Care sunt zonele vizate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt s-a intrunit pentru a institui purtarea obligatorie a mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate pe raza judetului. Astfel, incepand de joi, 6 au.

Masca devine obligatorie in Bucuresti in locurile aglomerate din aer liber

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Masca de protectie obligatorie, dar dupa folclorul local

Autoritatile locale din 16 judete majoritatea din sudul si estul tarii au decis ca purarea mastii de protectie este obligatorie si in aer liber, acolo unde sunt zone aglomerate. Masura difera de la o zona la alta: in Teleorman, masca este orice carpa care acopera gura si nasul, in cateva judete purtarea mastii este obligatorie doar dimineata si seara, cu pauza la pranz, iar la Calarasi nu este o obligatie, ci o recomandare.

Oficial Bucuresti: Masca de protectie, obligatorie in Centrul Vechi, piete, targuri, statii si gari Organizatorii de evenimente, obligati sa puna la dispozitia publicului masti

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta CMSU) a decis, luni, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligatorie in zona pietonala a Centrului Vechi al Capitalei, in piete, targuri, statii STB si CFR, a declarat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Prefecturii Bucuresti.

Masca devine obligatorie in zonele publice din judetul Ilfov, ca si in municipiul Bucuresti

Purtarea mastii impotriva Covid-19 a devenit obligatorie, incepand de marti, 4 august, intr-o serie .

Masca e obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care vei fi amendat daca nu o porti

Mastile de protectie au devenit obligatorii in mai multe zone in aer liber din Bucuresti. Masura a fost deja implementata in mai multe judete din tara. Cei ce nu se vor conforma, vor plati amenzi de pina la 2500 de lei. Masca, obligatorie in spatiile deschise din Bucuresti. Zonele in care se dau amenzi daca .

Mastile de protectie devin obligatorii in spatiile deschise din Vaslui, unde se inregistreaza aglomeratii

Astazi, 3 august 2020, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui intrunit in sedinta extraordinara a adoptat hotararea prin care incepand cu data de 4 august 2020, ora 00:00, este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate.

Masca de protectie, obligatorie in mai multe zone publice din Bucuresti

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a decis ca masca de protectie devine obligatoriu in Capitala in zonele aglomerate din aer liber - piete, gari, autogari, statiile STB, transmite Digi24.

Lista celor peste 20 de judete in care masca de protectie este obligatorie si in aer liber. in Centrul Vechi din Bucuresti, masca devine obligatorie

Masca de protectie a devenit obligatorie in spatiile deschise aglomerate in mai mult de 20 de judete din Romania. Sunt exceptati de la portul mastii copiii sub varsta de 5 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2769 seconds )