Libnet.ro
UNICEF

15:30

Coronavirus: Moscova va incepe vaccinarea impotriva coronavirusului de sambata

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Moscova va incepe vaccinarea impotriva coronavirusului de sambata

Moscova isi va deschide sambata noile centre de vaccinare impotriva coronavirusului, primele categorii care urmeaza sa primeasca vaccinul fiind profesorii, doctorii si asistentii sociali, a anuntat joi primarul capitalei ruse, Serghei Sobianin, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Cand incepe vaccinarea impotriva COVID-19 in tari precum Belgia, Polonia sau Rusia

Belgia va incepe la 5 ianuarie campania de vaccinare impotriva noului coronavirus, a anuntat premierul belgian Alexander De Croo, care a precizat ca detaliile strategiei urmeaza sa fie agreate la diferite niveluri, dupa o aprobare a vaccinurilor,.

A fost lansata platforma nationala de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, a anuntat lansarea platformei nationala de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19.

Coronavirus in lume: SUA ar putea incepe vaccinarea inainte de Craciun

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns marti la 63. 806 de cazuri, din care 1. 219 sunt decese si 44. 527 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor actualizate pe platforma worldometeres. info. 30: Covid-19 Franta: O campanie de vaccinare a publicului larg este planificata intre aprilie si iunie15. 02 Agentia Europeana pentru Medicamente: O decizie privind vaccinul Pfizer va fi luata cel tarziu pe 29 decembrie.

Cand incepe vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan a declarat miercuri ca vaccinarea intregii populatii impotriva virusului SARS-CoV-2 va incepe, cel mai devreme, in primavara anului 2021, primii care vor fi vaccinati fiind lucratorii din sectorul sanitar si persoanele din grupe de risc.

Cum lupta Franta impotriva coronavirusului: Plateste pentru a repara bicicletele francezilor

Peste un milion de francezi au folosit subventia de 50 de euro pentru a-si repara vechile biciclete ca parte a masurilor de combatere a coronavirusului, iar acum guvernul vrea ca mai multa lume sa inceapa sa foloseasca metoda alternativa de transport, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )