Libnet.ro
UNICEF

13:00

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre numarul de cazuri in crestere: Nu regret nicio masura de relaxare, dar sunt dezamagit ca restrictiile nu au fost respectate (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre numarul de cazuri in crestere: Nu regret nicio masura de relaxare, dar sunt dezamagit ca restrictiile nu au fost respectate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, in emisiunea Buna Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de Covid-19, ca nu regreta. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: O parte a populatiei nu era asa viteaza in martie, aprilie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul pandemiei de coronavirus si a cresterii numarului de cazuri, ca are o dezamagire, mai exact, spre deosebire de martie aprilie, cand oamenii.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa. Cresterea acestui numar ne arata si gravitatea cazurilor noi. Ce spune ministrul Sanatatii despre carantinarea localitatilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca, in acest moment, nu se ia in calcul varianta carantinarii vreunei localitati din Romania, in contextul in care de cateva saptamani, tara noastra se.

Nelu Tataru, despre motivul intrarii in politica: A venit PSD peste sala de operatie, ingradindu-mi anumite activitati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca a decis sa intre in politica din cauza PSD, care a venit peste sala sa de operatii, ingradindu-i anumite activitati.

Nelu Tataru despre coronavirus: Suntem pe a doua cocoasa

Ministrul Sanatatii apreciaza ca Romania trece printr-o transmisie comunitara accentuata de 1,4, dub.

Ce spune ministrul Sanatatii despre numarul-record de infectari. Tataru: Depinde de noi, putem sa ajungem si la un numar mai mare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru e de parere ca Romania se va confrunta cu o crestere progresiva, nu exponentiala, a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, in contextul in care in ultimele 24 de ore un numar record de romani, 555, s-au imbolnavit de Covid-19. Seful MS spune insa ca depinde doar de noi daca acest numar de cazuri zilnice va creste in continuare sau nu.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Nu suntem in stadiul in care sa fie necesara instituirea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma, miercuri, ca in pofida numarului record de noi cazuri de coronavirus inregistrat astazi, nu suntem in stadiul in care sa fie necesara instituirea starii de.

NELU TATARU: in prezent nu iau in calcul reintroducerea starii de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri, la Constanta, privind posibilitatea organizarii alegerilor locale la toamna, ca mai intai vrea sa vada ca nu vor mai fi cresteri ale numarului cazurilor de coronavirus si ca exista o legislatie specifica, mentionand totodata ca in prezent nu ia in calcul reintroducerea starii de urgenta, conform Agerpres.

NELU TATARU: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca de duminica si pana azi s-au externat la cerere 550 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Nelu Tataru afirma ca Romania se afla pe a doua panda ascendenta a pandemiei: Acum trei saptamani rata de transmitere era de 0,7. Acum e de 1,4

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca Romania se afla pe a doua panta ascendenta in privinta infectarilor cu COVID-19. Potrivit acestuia numarul de bolnavi poate fi in continuare gestionat de sectiile de terapie intensiva si ca deocamdata nu exista focare care sa necesite izolare sau un alt grad al starii de alerta.

incepe, sau nu, scoala in septembrie? Ce spune ministrul Nelu Tataru

In contextul in care numarul imbolnavirilor in Romania se mentine la un nivel crescut in ultima perioada, din ce in ce mai multi parinti se intreaba daca scolile si gradinitele se vor redeschide, sau nu, in luna septembrie. Nelu Tataru spune ca decizia depinde de modul in care tara noastra va depasi aceasta perioada.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )