Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre zonele de risc din Romania: Principalelesurse de infectare sunt transportul navetistilor si turismul (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre zonele de risc din Romania: Principalelesurse de infectare sunt transportul navetistilor si turismul (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit sambata, despre zonele cu cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus, explicand ca principalele surse de contaminare sunt transportul navetistilor si. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: in 6 judete cresterea cazurilor este de 30%

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, in timpul unei vizite la Timisoara, ca suntem in continuare pe un trend ascendent, iar in 6 judete, cresterea numarului de cazuri de SARS-CoV-2 este si de.

Klaus Iohannis, despre clanurile interlope din Romania: E un fenomen pe care il observam cu ingrijorare

In cadrul conferintei de presa sustinute miercuri, la Palatul Cotroceni, Presedintele Romaniei a abordat, printre altele, si problema clanurilor interlope din Romania. E un fenomen pe care il observam cu.

Dr. Rafila nu se mai poate opri din ras cand aude ultimele declaratii ale lui Nelu Tataru, despre epidemia de COVID-19 - VIDEO

Comunicarea in criza de coronavirus nu este usoara, iar lacunele incep sa se vada, mai ales cand oficialii nu pica pe aceeasi idee. Desi o problema serioasa in momentul de fata, declaratiile pe subiectul COVID ale ministrului Sanatatii i-au starnit hohote de ras reprezentantului OMS in Romania, prof. Alexandru Rafila.

VIDEO Rafila, criza de ras la auzul ultimelor declaratii facute de Tataru despre evolutia epidemiei din Romania

Din pacate, comunicarea pe subiectul COVID-19 are atat de multe lacune in Romania, incat, in anumite momente, ea a devenit ridicola si pentru oamenii care sunt constienti ca boala e una periculoasa.

Tataru, despre cauzele infectarilor: Daca ne gandim la Arges, Prahova si Dambovita acolo este vorba in primul rand de transportul navetistilor, apoi vine turismul. in celelalte zone pe primul loc vin infectarile din turism

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca rata de infectare cu coronavirus este mai ridicata in judetele cu multi navetisti, o alta cauza fiind turismul. El spune ca spera ca saptamana viitoare sa asistam la o stabilizare si sa ne indreptam spre un parcurs descendent, a spus ministrul elu Tataru la Iasi, intr-o conferinta de presa, potrivit news. ro. Nelu Tataru a mai adaugat ca rata de infectare cea mai mare se inregistreaza in Arges, Prahova, Dambovita, Galati, Brasov si Bucuresti, insa cauzele privind numarul mare de imbolnaviri sunt diferite.

Digi24: VIDEO. Alexandru Rafila a avut o criza de ras dupa o declaratie a lui Nelu Tataru

Profesorul Alexandru Rafila a izbucnit intr-o criza de ras dupa ce a fost rugat sa comenteze o declaratie facuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cu privire la situatia epidemiei de coronavirus din Romania.

Nelu Tataru: Speram ca in urmatoarea saptamana sa putem asista la o stabilizare a numarului de cazuri de coronavirus. Sunt spitale in care se lucreaza la capacitate maxima

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata ca spera ca saptamana viitoare sa se ajunga la o stabilizare a numarului cazurilor de infectari cu noul coronavirus, insa acest lucru tine doar de.

Nelu Tataru, replica dura pentru Rafila. Ce ii transmite dupa criza de ras care a devenit virala

Nelu Tataru reactioneaza dur dupa criza de ras pe care medicul Alexandru Rafila a avut-o in timp ce ii citea una dintre declaratiile referitoare la situatia pandemiei in Romania. Medicul Rafila, asa cum nu a mai fost vazut vreodata in contextul pandemiei de COVID-19, in decursul a sase luni de criza sanitara, autoritatile s-au aratat .

Tataru, despre cauzele infectarilor: Daca ne gandim la Arges, Prahova si Dambovita acolo este vorba de navetisti, apoi vine turismul

Nelu Tataru a spus, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca rata de infectare cea mai mare se inregistreaza in Arges, Prahova, Dambovita, Galati, Brasov si Bucuresti, insa cauzele privind numarul mare de imbolnaviri sunt diferite.

NELU TATARU: Speram sa asistam la o stabilizare a numarului de cazuri de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spera ca in urmatoarea perioada sa se stabilizeze numarul de infectari cu COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )