Libnet.ro
UNICEF

13:45

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre petrecerea din Herastrau: Politia Locala, in toata aceasta perioada, a fost sub asteptari. Ridicarea autorizatiei de functionare a teraselor e o masura absolut corecta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR Bucuresti, a declarat, duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la petrecerea care a avut loc. continuă pe B1

Orban, despre petrecerea din Herastrau: Este dificil ca in locurile publice sa stea echipele de ordine si sa verifice pe oricine daca respecta distantarea fizica

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la petrecerea din Herastrau, ca este dificil ca in locurile publice echipele de ordine sa verifice pe toata lumea daca respecta distantarea fizica. Orban ii indeamna pe romani sa respecte regulile.

Badulescu, despre petrecerea din Herastrau: De vina sunt jupanii teraselor, care dau o masa procurorilor si politistilor

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca petrecerea din parcul Herastrau din Capitala, nu ar fi fost posibila fara aportul spigarilor si jupanilor, proprietarii teresalor din zona, care ii influenteaza pe procurori si politisti dandu-le cate o masa din cand in cand.

Detalii despre petrecerea din Herastrau: Am crezut ca incremesc! Covidul era la mii de ani lumina de Romania

O tanara care iesise in parc pentru a face putin sport, a dat detalii cu privire la petrecerea din Herastrau unde zeci de persoane s-au distrat sambata seara, fara sa tina cont de restrictiile impuse de starea de alerta.

GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu este de dorit ceea ce s-a intamplat sambata seara in Parcul Herastrau, unde a avut loc o petrecere, pe o terasa si ca proprietarul si administratorul localului vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toata lumea, transmite News. ro.

Orban, despre aglomeratia din vami: Peste 1.200 de oameni au venit pur si simplu pietoni

Premierul Ludovic Orban spune ca o explicatie pentru valul de veniri din tari este decizia Comitetului National pentru Situatii de Urgenta de a pastra carantina institutionalizata numai la cerere. Orban a mai spus ca a fost un numar foarte mare de persoane, peste 1. 200, care pur si simplu au venit pietoni. Potrivit premierului, au fost luate masuri pentru fluidizarea traficului in vami.

Rafila, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei cred ca coronavirusul nu exista E o lipsa a acceptarii realitatii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, a spus, vineri seara, referitor la protestul celor 200 de persoane din Piata Victoriei, ca sunt oameni care nu accepta realitatea si care sustin ca virusurile, in general nu exista, relateaza Mediafax.

Arafat, despre protestul din Capitala: Sunt oameni care s-au ghidat dupa manipulare si dezinformare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus, referitor la prostestul din Piata Victoriei, ca astfel de actiuni sunt riscante pentru societate, iar oamenii care participa la demonstratii s-au ghidat dupa retelele de socializare, dupa manipulare si dezinformare, potrivit Mediafax.

Nicusor Dan, acuzatii la adresa lui Firea: Sunt luni de zile de cand vorbim de testarea bucurestenilor, dar nu am testat nici soferii de autobuz

Candidatul USR - Plus si PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca sunt luni de zile de cand se tot vorbeste despre testarea in masa a bucurestenilor, pentru coronavirus, dar ca pana acum nici macar un sofer de autobuz nu a fost testat.

Nicusor Dan: Sunt luni de zile de cand se vorbeste de testarea bucuresenilor pentru COVID-19 si nu am testat nici soferii de autobuz, desi am fi avut timpul necesar si resursele pentru a o face (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sprijinit de PNL la Primaria Capitalei, a sustinut, duminica, o conferinta de presa, in care a vorbit despre masurile luate de Primaria Capitalei in criza sanitara generata de noul co.

NICUSOR DAN: Prin PUZ-urile coordonatoare pentru sectoarele 1, 2 si 5 dispar zeci de hectare de spatiu verde

Deputatul independent Nicusor Dan a atras atentia, duminica, asupra faptului ca proiectele Planurilor Urbanistice Zonale coordonatoare pentru sectoarele 1, 2 si 5 ar duce la disparitia a zeci de hectare de spatiu verde.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )