Libnet.ro
UNICEF

23:45

CORONAVIRUS |O noua tulpina a virusului a fost depistata in Japonia

B1 B1,
CORONAVIRUS |O noua tulpina a virusului a fost depistata in Japonia

Ministerul Sanatatii din Japonia a declarat, duminica, ca patru persoane care au sosit la Tokyo din Brazilia au fost confirmate cu o noua tulpina a coronavirusului. Acestia au calatorit din Amazonas,. continuă pe B1

in Giurgiu se tripleaza numarul noilor infectari cu SARS-CoV-2. Cateva cazuri, descoperite in familia tinerei care a contactat noua tulpina a virusului

Duminica s-au raportat in Giurgiu, judetul in care s-a inregistrat primul caz de infectare cu tulpina de SARS-CoV-2 din Regatul Unit, de trei ori mai multe noi cazuri de COVID-19 in comparatie cu bilantul facut public de Grupul de Comunicare Strategica in cursul zilei de sambata.

Romania are peste 3000 de cazuri noi de Covid. Noua tulpina a fost confirmata la Giurgiu

Un numar de 3. 082 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost confirmate in ultimele 2.

Japonia a descoperit o noua tulpina a coronavirus

O noua tulpina a coronavirusului a fost descoperita in Japonia, a anuntat, duminica, Ministerul japo.

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Australia, depistata cu noua tulpina de coronavirus

O femeie care facea curatenie intr-un hotel din Spring Hill - Brisbane, Australia - a fost depistata cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Femeia s-a plimbat timp de patru zile inainte de a se confirma infectia.

inca patru persoane depistate cu noua tulpina britanica, in Giurgiu

Inca patru membri ai familiei tinerei de 27 de ani din Campurelu, judetul Giurgiu, care a fost depistata cu noua tulpina de COVID-19, au fost confirmati cu SARS-COV-2.

UPDATE Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania

Primul caz de COVID-19 cu noua tulpina din Marea Britanie a fost confirmat in Romania, anunta Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie din Giurgiu care nu a calatorit in strainatate si care nu este internata, avand o forma foarte usoara si fiind tratata la domiciliu, a confirmat medicul Catalin Apostolescu, purtatorul de cuvant al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, pentru HotNews. ro.

Cine este primul pacient roman infectat cu noua tulpina de coronavirus B.1.1.7 din Marea Britanie

Ministerul Sanatatii a confirmat joi primul caz de infectare cu noua tulpina a SARS-CoV-2, de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din judetul Giurgiu care s-a prezentat la camera de garda a Institutului de Boli Infectioase Matei Bals pe data de 3 ianuarie.

Veste infioratoare despre noua tulpina covid. Ce simptome sunt daca te imbolnavesti, mare atentie

In urma cu trei saptamani, cercetatorii britanici descopereau o noua tulpina a virusului COVID-19, in Marea Britanie. Forma noului virus se raspandeste cu o mai mare repeziciune, explicau autoritatile straine prima diferenta vizibila intre SARS-CoV-2 analizat deja de medici si noua tulpina a sa. La acel moment, noua varianta facea ravagii doar in sudul Angliei, .

RAED ARAFAT: Noua tulpina de coronavirus se raspandeste in comunitate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca daca noua tulpina de coronavirus a fost descoperita la o pacienta care nu a fost in afara tarii, inseamna ca noua tulpina de virus se raspandeste in comunitate. Faptul ca am depistat-o la o pacienta, nu inseamna ca este singura pacienta, afirma Arafat, adaugand ca trebuie atentie la orice crestere a numarului de cazuri pentru a se lua masuri.

Noua tulpina de coronavirus a ajuns in Romania

O femeie care nu a calatorit in strainatate a fost confirmata cu noua tulpina de coronavirus. Cazul a fost identificat la Giurgiu. Autoritatile au deschis o ancheta. Pacienta nu e internata si are simptome usoare, relateaza b1. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )