Libnet.ro
UNICEF

11:45

CORONAVIRUS |OMS: Imunitatea data de infectarea cu noul virus poate tine sapte luni

B1 B1,
CORONAVIRUS |OMS: Imunitatea data de infectarea cu noul virus poate tine sapte luni

Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) spun ca imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni si atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa. continuă pe B1

OMS: Imunitatea dupa infectarea cu noul coronavirus poate tine sapte luni

Imunitatea data de infectarea cu noul coronavirus poate tine 7 luni, spun expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Si tot ei atrag atentia ca este posibil ca persoane care fac forme usoare ale bolii, sa nu dezvolte anticorpi sau sa ii piarda mult mai repede, caz in care se pot reinfecta.

Marea Britanie testeaza vaccinurile anti-COVID-19 pe persoanele care accepta voluntar sa se infecteze cu noul virus: Vrem sa aflam cum reactioneaza corpul uman la o doza de virus

Guvernul britanic a semnat un contract pentru primele studii care prevede testarea vaccinurilor anti-COVID19 pe persoanele care accepta voluntar sa se infecteze cu noul virus, potrivit CNN. La testele conduse de o.

CORONAVIRUS |OMS cere Europei sa puna cazurile de contact in carantina

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) insarcinat cu probleme de urgenta sanitara Michael Ryan, indeamna autoritatile sa puna cazurile de contact in carantina, in contextul unei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )