Libnet.ro
UNICEF

13:45

CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Oradea si alte sapte localitati din Bihor intra in scenariul rosu: A fost depasita rata de incidenta de 3 cazuri la mia de locuitori (VIDEO)

Municipiul Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor intra de marti in scenariul rosu dupa ce au iregistrat o incidenta mai mare de trei infectari la mia de locuitori. Pragul de incidenta a fost. continuă pe B1

Incidenta de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori a fost atinsa in Bihor

In Oradea si alte sapte localitati din judet incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a .

Baia Mare si alte trei localitati din Maramures intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie pe strada

In contextul evolutiei situatiei epidemiologie, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca municipiul Baia Mare, alaturi de localitatile Basesti, Cicarlau si Sacalaseni sa adopte scenariul rosu. Decizia este urmare a faptului ca valoarea ratei incidentei cumulate este peste limita de alerta de 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Oradea depaseste pragul de incidenta de 3 la mie si intra in scenariul rosu

Oradea si alte sapte localitati din judetul Bihor au depasit pragul de incidenta de 3 la mie infectari, astfel ca scolile vor intra in scenariul rosu, a hotarat luni Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bihor CJSU), potrivit Agerpres.

Alte doua localitati din judetul Constanta au rata de infectare ridicata cu noul coronavirus. Ce masuri vor fi luate

Localitatile Valu lui Traian si Techirghiol au trecut peste indicele de 1. 000 locuitori, anunta Prefectura Constanta.

Masca de protectie, obligatorie in sase localitati din judetul Ialomita

Masca de protectie a devenit obligatorie in sase localitati din Ialomita, in urma cresterii numarului imbolnavirilor cu COVID-19 Masca de protectie, obligatorie in 6 localitati din judetul.

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Doua localitati din Cluj au intrat in carantina totala. S-au inregistrat 13 cazuri la mia de locuitori, iar oamenii trebuie sa circule cu declaratia pe proprie raspundere

Doua localitati din judetul Cluj au intrat in carantina totala, dupa numarul cazurilor de COVID-19 inregistrate in ultimele 14 zile. Autoritatile au impus masuri extreme pentru comunele Sic si.

HUNEDOARA: Alte sase localitati incluse pe lista celor in care sunt impuse restrictii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Hunedoara a decis sambata actualizarea listei cu localitatile din judet unde sunt impuse restrictii precum purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise, interzicerea servirii in restaurante si cafenele in interior si inchiderea cinematografelor, salilor spectacol si concerte. Astfel, in Brad, Bos, Uric, Galati, Romosel si Santuhalm vor fi dispuse aceste masuri, pentru ca rata de incidenta a cazurilor de coronavirus este de peste 3 la mia de locuitori, conform news. ro.

Municipiul Targoviste si inca o localitate din Dambovita intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, 25 octombrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19. Cele doua localitati au depasit rata de 3 bolnavi.

Curentul electric va fi sistat, saptamana aceasta, in mai multe localitati din Giurgiu si Ilfov

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, saptamana aceasta, in anumite zone din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii cu energie electrica, potrivit E-Distributie Muntenia.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )