Libnet.ro
UNICEF

10:45

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Chiar daca suntem intr-o descrestere usoara, totusi cazurile grave vin din urma

B1 B1,
CORONAVIRUS |Raed Arafat: Chiar daca suntem intr-o descrestere usoara, totusi cazurile grave vin din urma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca desi Romania se afla intr-o perioada in care se constata o scadere usoara a numarului de cazuri de coronavirus, presiunea. continuă pe B1

Arafat anunta ca aglomeratia din spitale va continua, in ciuda descresterii numarului de cazuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, afirma ca aglomeratia din spitale va continua, chiar daca suntem intr-o descrestere usoara a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Aratat anunta si ca autoritatile cumpara generatoare de oxigen individuale, pentru a suplimenta locurile in spitalele care au paturi fara oxigen.

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

Raed Arafat: Persoanele care se intorc in tara din zonele care necesita carantinare nu vor fi supuse masurii daca au fost infectate in ultimele 90 de zile

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat la sfarsitul sedintei de Guvern de vineri ca a fost adoptata Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta in baza careia s-a emis modificarea.

Arafat, intrebat daca vor fi luate masuri speciale suplimentare de sarbatori: Nu s-a discutat nimic

Seful DSU, Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat vineri ca masurile aflate in vigoare acum vor continua, dar nu s-au discutat masuri speciale pentru sarbatori.

Raed Arafat nu s-a mai abtinut. Ce le-a transmis romanilor care il ponegresc zilnic

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este unul din cei mai vizibili oficiali si mai prezenti in fata opiniei publice, inca din 2007. De-a lungul anilor a avut parte atat de suportul popoulatiei, dar si de critici si controverse. Tenaticitatea si fanatismul i-a adus si cateva porecle. Despre acest subiect, si nu numai, Raed Arafat a .

Raed Arafat, precizari de ultima ora: O noua situatie in care este nevoie de declaratia pe propria raspundere

Raed Arafat a declarat, joi, ca persoanele care merg indin localitati carantinate pentru a vota sau pentru a participa la organizarea procesului electoral vor trebui sa completeze o declaratie pe propria raspundere in care sa precizeze motivul deplasarii.

EDITIE SPECIALA DEDICATA ZILEI NATIONALE A ROMANIEI - INTAI DECEMBRIE Lucian Bute: Sunt roman si simt romaneste, chiar daca traiesc in Canada

Reporter: Cum sarbatoreste Lucian Bute ziua de 1 Decembrie in Canada? Lucian Bute: Lucian Bute este roman si se simte roman chiar daca traieste in Canada. in anii precedenti sarbatoream Ziua Romaniei impreuna cu comunitatea romaneasca din Montreal. Consulatul din Montreal organiza Ziua Romaniei si bineinteles ca pe langa alte personalitati din Romania eram si eu invitat de onoare, din pacate anul acesta din cauza pandemiei prin care trecem nu se va mai organiza niciun eveniment, cel mai probabil voi fi acasa cu sotia si copii mei!.

ARAFAT: Aglomeratia din spitale va continua, in ciuda descresterii numarului de cazuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, afirma ca aglomeratia din spitale va continua, chiar daca suntem intr-o descrestere usoara a numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Totusi cazurile grave vin din urma pentru ca fiecare zi in care am avut cateva mii de cazuri un procent din aceste cazuri ajunge sa fie agravat cam peste 7-10 zile si de aici aceasta situatie va continua, spune el. Arafat anunta ca autoritatile cumpara generatoare de oxigen individuale, pentru a suplimenta locurile in spitalele care au paturi fara oxigen, potrivit News.

Raed Arafat: Daca se respecta regulile nu vad nu risc suplimentar de infectare cu coronavirus in ziua alegerilor. Trebuie evitate la maximum intrunirile cu multe persoane dupa finalizarea votului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arefat, a declarat vineri seara ca nu exista un risc suplimentar de contaminare cu noul coronavirus daca cetatenii vor respecta regulile de.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )