Libnet.ro
UNICEF

23:45

CORONAVIRUS |Rusia va inregistra al doilea vaccin COVID-19 pana la 15 octombrie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Rusia va inregistra al doilea vaccin COVID-19 pana la 15 octombrie

Rusia intentioneaza sa inregistreze cel de-al doilea vaccin potential al sau dezvoltat impotriva maladiei COVID-19 pana pe 15 octombrie. Vaccinul a fost dezvoltat de Institutul Vectorial din Siberia, care a. continuă pe B1

Coronavirus: Rusia anunta ca va inregistra un al doilea vaccin antiCovid pana luna viitoare

Rusia intentioneaza sa inregistreze pana pe 15 octombrie cel de-al doilea vaccin potential al sau dezvoltat impotriva maladiei COVID-19, a anuntat marti agentia de presa TASS citata de Reuters si Agerpres.

PANA PE 19 OCTOMBRIE Rusia va inregistra cel de-al doilea vaccin al sau impotriva COVID-19

Rusia intentioneaza sa inregistreze pana pe 15 octombrie cel de-al doilea vaccin potential al sau dezvoltat impotriva maladiei COVID-19, a anuntat astazi agentia de presa TASS.

Anunturi in spiritul Razboiului Rece. Rusia vrea sa inregistreze un al doilea vaccin anti-COVID-19, desi testele au trecut abia de faza incipienta

Moscova intentioneaza sa inregistreze un al doilea vaccin anti-COVID-19, anunta agentia de presa TASS, care citeaza un comunicat al Rospotrebnadzor, institutia responsabila de sanatatea rusilor.

Seful OMS: Tinta noastra este sa avem 2 miliarde de doze de vaccin valabile pana la sfarsitul lui 2021

Organizatia Mondiala a Sanatatii vrea sa aiba 2 miliarde de doze de vaccin disponibile pana la sfarsitul anului viitor. Tinta este ca majoritatea oamenilor din toate tarile sa fie vaccinati, nu toti oamenii din doar cateva tari, spune seful OMS, Tedros Ghebreyesus.

OMS: Tinta noastra este sa avem 2 miliarde de doze de vaccin valabile pana la sfarsitul lui 2021

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a cerut luni tarilor mai bogate sa adere la acordul sau privind vaccinul - si a furnizat detalii despre modul in care un vaccin, atunci cand este dezvoltat, va fi.

TEDROS GHEBREYESUS (OMS): Tinta noastra este sa avem 2 miliarde de doze de vaccin valabile pana la sfarsitul lui 2021

Organizatia Mondiala a Sanatatii vrea sa aiba 2 miliarde de doze de vaccin disponibile pana la sfarsitul anului viitor. Tinta este ca majoritatea oamenilor din toate tarile sa fie vaccinati, nu toti oamenii din doar cateva tari, spune seful OMS, Tedros Ghebreyesus, conform Hotnews. ro.

Vaccinurile pentru coronavirus ar putea costa intre 5 si 15 euro pe unitate

Potrivit Asociatiei Farmaceutice Europene EFPIA), vaccinurile pentru coronavirus ar putea costa intre 5 si 15 euro pe unitate. Acesta este un pret rezonabil pe doza, a declarat presedintele grupului european de va.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )