Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus: Scenariul rosu, aprobat pentru o scoala si o gradinita din Capitala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Scenariul rosu, aprobat pentru o scoala si o gradinita din Capitala

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta a aprobat scenariul rosu de desfasurare a cursurilor pentru Liceul de Metrologie 039;Traian Vuia039; si pentru Gradinita 185. continuă pe Wall-Street Ro

COVID-19: Scenariul rosu, aprobat pentru o scoala si o gradinita din Capitala. Cursurile suspendate in Bucuresti pentru cateva zile inainte si dupa alegeri

Institutia Prefectului Municipiul Bucuresti anunta ca in urma sedintei de vineri a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a aprobat Scenariul Rosu de organizare si desfasurare a.

Orasul Siret a intrat in scenariul rosu: Se inchid scolile, restaurantele si cafenelele

Orasul Siret din judetul Suceava a intrat in scenariul rosu, astfel ca se inchid scolile, restaurantele si cafenelele, iar slujbele la biserica vor putea fi oficiate doar afara. Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este de peste 7, iar totul a plecat de la focarul aparut la Spitalul de Psihiatrie Siret, unde in acest moment sunt 38 de cazuri de imbolnavire, din care 34 in randul pacientilor si 4 in randul angajatilor, scrie Monitorul de Suceava. Pentru ca o parte dintre angajati au mers in oras si au intrat in contact cu alte persoane, au aparut imbolnaviri si in comunitate.

Scolile se inchid una dupa alta. inca o scoala si o gradinita trec in scenariul rosu din cauza COVID-19

Elevii nu au apucat bine sa se acomodeze cu colegii si profesorii si scolile deja incep sa se inchida una dupa alta din cauza multiplelor cazuri de coronavirus. Este si cazul unei scoli si unei gradinite din judetul Brasov care au intrat in scenariul rosu dupa ce un elev si o educatoare au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

Scoala din Niculesti a trecut la scenariul rosu din a doua zi de la inceperea cursurilor. Cand se va relaxa situatia

Autoritatile sanitare si Primaria din Niculesti, jud. Dambovita, au luat decizia de a trece la scenariul rosu dupa prima zi de scoala, din cauza imbolnavirilor cu Sars-cov-2.

Situatia scenariilor din scoli: 312 scoli si gradinite sunt in scenariul rosu, la finalul primei saptamani de scoala, cu 12 mai multe ca in ziua precedenta

Inca 12 unitati de invatamant din tara au trecut, vineri, in scenariul rosu, arata situatia centralizata de Ministerul Educatiei. Astfel, conform datelor valabile vineri la pranz, sunt 12. 953 de scoli.

inca 12 scoli din Romania au trecut in scenariul rosu, in ultima azi. Situatia la nivel national

Alte 12 uitati de invatamant din Romania au trecut, in ultimele 24 de ore, in scenariul rosu, adica scoala exclusiv online. Potrivit ultimelor date transmise de Ministerul Educatiei, la acest moment sunt 312 scoli si gradinite in scenariul rosu, iar in scenariul galben sunt 4. 391 unitati de invatamant, cu 16 mai multe fata de ziua de joi.

CORONAVIRUS |Un oras din Romania a intrat in scenariul rosu: Scolile si restaurantele se inchid, oamenii vor purta masca si afara

Orasul Siret din judetul Suceava a intrat in scenariul rosu dupa ce infectarea cu noul coronavirus estepeste sapte la mia de locuitori. Cresterea brusca a infectarilor a inceput de la focarul izbucnit .

EXCLUSIV Orasul Siret a intrat in scenariul rosu pentru COVID-19. Primarul localitatii, revoltat de decizia CCR: Ne impiedica sa ne facem treaba Anchetele epidemiologice facute de DSP sunt de cele mai multe ori nereale

EXCLUSIV Orasul Siret din judetul Suceava a intrat in scenariul rosu de lucru pentru cazurile de infectare cu noul coronavirus dupa ceincidenta cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori este de peste 7. Pr.

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )