Libnet.ro
UNICEF

05:00

CORONAVIRUS |Studiu: Aproximativ 30% dintre persoanele infectate cu Covid-19 nu au prezentat niciun simptom (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Studiu: Aproximativ 30% dintre persoanele infectate cu Covid-19 nu au prezentat niciun simptom (VIDEO)

Persoanele infectate cu coronavirus poarta niveluri similare ale agentului patogen in nas, gat si plamani, indiferent daca au sau nu simptome, a aratat joi un nou studiu din Coreea de Sud. Totodata, potrivit. continuă pe B1

Coronavirus: Un studiu arata ca o treime dintre afgani au fost deja infectati

Aproape o treime din populatia afgana, respectiv zece milioane de oameni, a fost infectata cu noul coronavirus, potrivit unui studiu al ministerului Sanatatii publicat joi si citat de AFP.

Asimptomaticii au aceeasi cantitate de coronavirus ca cei simptomatici - studiu

Un studiu detaliat condus pe 303 persoane din Coreea de Sud arata ca 29% dintre persoanele infectate cu coronavirus nu au prezentat niciodata simptome, dar au purtat aceeasi cantitate de virus ca persoane simptomatice, relateaza AFP.

STUDIU: Peste 70% dintre medici ar fi dispusi sa se vaccineze impotriva COVID-19, la aparitia unui vaccin. Doar 50% din asistente ar face acest lucru

Potrivit unui chestionar realizat de Medscape. com, majoritatea medicilor ar dori sa se vaccineze impotriva noului coronavirus 71% dintre respondentii din SUA si 75% dintre respondentii din alte tari). Pe de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )