Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coronavirus: Tokyo ridica starea de alerta la rosu, cel mai inalt nivel

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Tokyo ridica starea de alerta la rosu, cel mai inalt nivel

Autoritatile din Tokyo au ridicat miercuri starea de alerta cu privire la coronavirus la rosu, cel mai inalt nivel, cresterea record a numarului de noi infectii din ultimele zile provocand alarmare in capitala Japoniei, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Iohannis: Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile. Nu se impun noi restrictii, dar nici relaxari

Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu 30 de zile, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca nu vor fi impuse noi restrictii, dar nici nu vor exista noi masuri de relaxare.

Ministrul Educatiei, despre cel mai bun, dar si cel mai rau scenariu pentru inceperea noului an scolar

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Ministrul Educatiei, despre inceperea noului an scolar: Cel mai bun scenariu - o parte din elevi vor fi la scoala, ceilalti vor continua cursurile online

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

Cel mai mare secret pe care Andreea Balan l-a tinut ascuns chiar si de fostul sot George Burcea. S-a aflat ce nimeni nu trebuia sa stie

Andreea Balan s-a pus pe facut destainuiri. Andreea Balan a dezvaluit secretul pe care nimeni nu l-ar fi banuit. Artista a impartasit ceva nestiut pe care nici George Burcea, barbatul cu care se afla in plin proces de divort, nu il cunoaste. Cel mai mare secret al Andreei Balan. Nici George Burcea nu-l cunoaste. S-a .

Probleme in reteaua Raiffeisen Bank: Zeci de clienti acuza ca li s-au retinut mii de lei de pe carduri Banca spune ca va returna sumele in cel mai scurt timp posibil

Zeci de clienti ai Raiffeisen Bank acuza ca s-au trezit cu mii de lei blocati pe carduri atunci cand au incercat sa scoata de la bancomate, iar altii se plang ca nu pot folosi deloc cardurile de cateva zile. Urma sa plecam in concediu, m-am dus sa scot 4000 de lei de la bancomat, m-am trezit si fara cash si fara bani pe card, nu pot sa alimentez masina, nu pot sa-mi fac cumparaturile, nu putem pleca nicaieri, banii sunt blocati la ei, si ne asigura in continuare ca se va rezolva in cel mai scurt timp, reclama un client pe pagina de Facebook a bancii, la postarea in care banca incearca sa calmeze spiritele. UPDATE 19:30) Raiffeisen Bank pentru HotNews. ro: in acest moment tranzactiile cu carduri functioneaza normal, dar mai pot aparea intreruperi de scurta durata, in urma unei actualizari complexe a sistemelor informatice. Toate sumele blocate luni, 13 iulie, sunt in prezent in conturile clientilor.

El e cel mai bun fotbalist al lunii iunie din Serie A

Papu Gomez, fotbalistul argentinian al echipei Atalanta Bergamo, a fost ales cel mai bun jucator din.

Ministrul Educatiei: Cel mai bun scenariu pentru inceperea scolii in septembrie - unii elevi vor fi la scoala si altii vor urmari cursurile online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a oferit detalii despre modul in care ar urma sa se desfasoare inceputul scolii in septembrie. Aceasta a precizat ca cel mai bun scenariu pentru ar fi acela prin care .

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )