Libnet.ro
UNICEF

11:01

Coronavirus: Zece sfaturi pentru elevi si profesori - Ministerul Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Zece sfaturi pentru elevi si profesori - Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei si Cercetarii lanseaza o campanie de informare pentru elevi si profesori pentru a se feri de infectia provocata de Covid-19 coronavirus). Sfaturile sunt valabile pentru toti cetatenii romani. Spalatul pe maini de mai multe ori si curatarea suprafetelor cu dezinfectanti sunt esentiale. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la raspandirea virusului

Ministerul Educatiei si Cercetarii-Romaniaa lansat o campanie de constientizare pentru elevi si profesori cu privire la combaterea infectiei provocate de coronavirus. Ministerul recomanda respectarea a.

Adio, excursii, tabere si deplasari! Ministerul Educatiei ii inchide in scoli pe elevi si pe profesori de teama noului coronavirus

Orice activitati scolare sau extrascolare va fi suspendata sau limitata, ca urmare a unor masuri transmise de Ministerul Educatiei catre Inspectoratele Scolare din subordine, in contextul temerilor privind raspandirea noului coronavirus.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la coronavirus: Avertismente in scoli!

Ministerul Educatiei Nationale impune restrictii pentru unitatile de invatamant in contextul epidemiei de gripa, dar si a altor posibile virusuri.

Ministerul Educatiei revine asupra masurilor speciale: plecarile in strainatate sau in tara pot avea loc cu acordul parintilor Sunt interzise numai in zonele de carantina

Dupa ce luni seara Ministerul Educatiei a transmis masuri speciale pentru scoli in contextul epidemiei de coronavirus, prin care cere anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor, dupa cum a scris HotNews, ministerul revine la o zi distanta asupra masurilor si spune ca organizarea activitatilor sau a excursiilor in strainatate sau in tara ramane la decizia scolilor, cu acordul parintilor sau al tutorilor legali. intr-o videoconferinta cu inspectorii scolari generali, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, le-a spus acestora ca recomandarea privind limitareaanularea pentru deplasarile in strainatate se refera in mod special pentru zonele de carantina.

Ministerul Educatiei anunta noile masuri in contextul epidemiei: Plecarile din tara numai cu acordul parintilor

Avand in vedere epidemia de coronavirus care a izbucnit in mai multe tari din Europa, Ministerul Educatiei a dispus la mai multe masuri. Daca initial se cerea anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor, ministerul dispune ca organizarea activitatilor sau a excursiilor in strainatate sau in tara sa ramana la decizia scolilor.

Trei universitati din Romania isi suspenda cursurile, din cauza coronavirusului Ministerul Educatiei cere anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor

Trei universitati din Romania au decis sa suspende cursurile, in timp ce o alta universitate transmite ca persoanele revenite in tara in ultimele 14 zile din zone cu risc de infectie cu coronavirus sa ramana acasa pentru autoizolare pana la 14 zile, anunta Ministerul Educatiei. Astfel, Vest Vasile Goldis din Arad va suspenda cursurile pana pe 8 martie, asa cum a anuntat de dimineata, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara va suspenda cursurile in in limba engleza si franceza timp de 14 zile, iar Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu va suspenda cursurile pana pe 2 martie.

Ministerul Educatiei recomanda suspendarea sau limitarea activitatilor care se desfasoara in afara scolilor

Ministerul Educatiei a trimis catre Inspectoratele Scolare Judetene o adresa prin care recomanda ca activitatile planificate in cadrul Saptamanii Scoala altfel sa se desfasoare in incinta scolilor, pentru a evita riscul aparitiei unor cazuri de imbolnaviri. Institutia le-a cerut scolilor si sa suspende sau anuleze toate activitatile care implica deplasari in strainatate.

Ministerul Educatiei solicita inspectoratelor scolare sa limiteze sau sa anuleze activitatile care implica deplasari in strainatate

Ministerul Educatiei a cerut inspectoratelor scolare sa limiteze sau sa anuleze activitatile care implica deplasari in strainatate, precum si manifestarile colective, iar programul Scoala altfel sa aiba loc in unitatile de invatamant.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )