Libnet.ro
UNICEF

20:02

CORONAVIRUS |Zeci de tineri din Vaslui, contacti ai unui caz pozitiv Covid-19, depistati de autoritati pe litoral (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Zeci de tineri din Vaslui, contacti ai unui caz pozitiv Covid-19, depistati de autoritati pe litoral (VIDEO)

Autoritatile sanitare din Vaslui sunt in alerta dupa ce doua tinere care au participat la un majorat au fost confirmate cu COVID-19. Dupa petrecere, grupul de peste 30 de tineri a plecat pe litoral, in ciuda. continuă pe B1

Alerta pe litoral! 40 de tineri din Vaslui au plecat la mare, desi unii erau confirmati cu COVID-19, iar altii aveau simptome

Autoritatile sanitare sunt in alerta dupa ce doua tinere au fost confirmate cu COVID-19 in urma unui majorat. Dupa ce au petrecut impreuna, fara nicio masura de prevenire a infectarii cu coronavirus, grupul de aproape 40 de tineri a plecat la mare desii unii aveau deja simptome.

Cei zece tineri din Vaslui, confirmati cu COVID-19 pe litoral, au fost internati la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad

Zece din cei 17 tineri depistsati pozitiv cu COVID-19 pe litoral au fost adusi miercuri dupa-amiaza de la mare si internati la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad, unde vor ramane.

Tinerii suspecti de COVID-19 din Vaslui s-au cazat la negru, la doua vile din Costinesti. Nu se respecta nicio masura de protectie

Cei 30 de tineri din Vaslui, contacti ai unui caz confirmat cu COVID-19, au ajuns la inceputul lunii in Costinesti si s-au cazat in doua vile, fara forme legale, si intr-o pensiune.

Mai multe ambulante trimise pe litoral: 40 de tineri din Vaslui suspecti COVID-19 dupa un majorat. Reactia sfidatoare a unei fete depistate pozitiv

Autoritatile sanitare din Vaslui sunt in alerta maxima dupa ce doua tinere au fost confirmate cu COVID-19 in urma unui majorat. Dupa petrecere, grupul de aproape 40 de tineri a plecat pe litoral, desi unii dintre ei prezentau semne de boala, iar una dintre fete efectuase testul COVID-19 si nu primise rezultatele.

Detalii naucitoare. Ce se intampla in pensiunile din Costinesti in care s-au cazat 30 de tineri suspecti de COVID-19

Zeci de tineri din Vaslui, care erau contacti ai unui caz confirmat cu COVID-19, au ajuns la inceputul lunii in Costinesti unde s-au cazat fara forme legale. in urma anchetei facute de Directia de Sanatate Constanta la Costinesti s-a aflat ca in vilele respective nu se respecta nicio masura COVID-19.

Caravana cu COVID, din Vaslui la Costinesti. Saga petrecerii de majorat, continuate pe Litoral de liceeni purtatori ai noului coronavirus

Peste 30 de tineri din Vaslui au ajuns pe litoral, dupa o petrecere de majorat, desi unii dintre ei aveau simptome de COVID-19, iar o fata isi facuse testul, dar nu a mai asteptat rezultatele. in final, s-a constatat ca tanara era pozitiva.

Unde au fost cazati prietenii tinerei din Vaslui depistata pozitiv COVID-19: doua dintre vile au fost inchise

Cei 30 de tineri din Vaslui care au venit la Costinesti sa participe la serbarea majoratului unei fete confirmate cu noul coronavirus au ajuns in Costinesti in jurul datei de 1 august, fiind cazati in trei pensiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )