Libnet.ro
UNICEF

23:15

Coronavirusul: ce este, cand a lovit pentru prima data si cum se transmite de la animal la om

B1 B1,
Coronavirusul: ce este, cand a lovit pentru prima data si cum se transmite de la animal la om

Un nou focar de coronavirus a izbucnit in luna decembrie 2019, in Wuhan, provincia Hubei, China. intre timps-a raspandit pe sase continente si in peste 150 de tari, iar pana la sfarsitul. continuă pe B1

PENTRU PRIMA OARA IN ULTIMII TREI ANI Bursa din Shanghai, lider in clasamentul mondial al IPO-urilor

Bursa din Shanghai a devenit, in trimestrul intai din 2020, pentru prima data in aproape trei ani, lider in clasamentul mondial al ofertelor publice initiale IPO), in contextul in care pandemia de coronavirus care a izbucnit in China a generat prabusiri ale pietelor in intreaga lume.

Coronavirusul: Ce este, cand a lovit pentru prima data si cum se transmite de la animal la om Evolutia virusului din 1930 si pana acum

Un nou focar de coronavirus a izbucnit in luna decembrie 2019, in Wuhan, provincia Hubei, China. intre timps-a raspandit pe sase continente si in peste 150 de tari, iar pana la sfarsitul.

Ce este un meme si cand a aparut pentru prima data termenul folosit acum de milioane de oameni

Conceptul de meme a fost introdus in contextul discutiei despre principiile evolutiei si este menit sa explice de ce anumite idei sau culturi se dezvolta si evolueaza. Exemple de astfel de meme-uri sunt melodiile, moda, tehnologia sau chiar bancurile.

Cine este noua iubita a lui Victor Slav. Cei doi s-au izolat impreuna

Recent, Victor Slav a fost surprins la cumparaturi alaturi de noua sa iubita, la un hypermarket din Bucuresti. Este, de altfel, pentru prima data cand fostul sot al Biancai Dragusanu se afiseaza public alaturi de alta femeie, dupa divortul de aceasta. Cine este noua iubita a lui Victor Slav in plina epidemie de coronavirus, Victor .

COVID-19 inchide Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim pentru prima data in istorie. Este exclus sa mai aducem lumina de la Ierusalim de Paste

Pentru prima data in istoria recenta a crestinismului, Biserica Sfantului Mormant ar putea ramana inchisa de Paste din cauza pandemiei COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )