Libnet.ro
UNICEF

07:15

Coronavirusul si Joe Biden zgaltaie fotoliul lui Donald Trump in drumul spre al doilea mandat de presedinte

Adevărul Adevărul,
Coronavirusul si Joe Biden zgaltaie fotoliul lui Donald Trump in drumul spre al doilea mandat de presedinte

Nici in cele mai negre vise ale sale actualul presedinte al SUA, Donald Trump, nu credea ca va ajunge in luna martie in an electoral pentru alegerile prezidentiale, unde vizeaza al doilea mandat, si sa fie in aceasta situatia complicata. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, tot mai aproape de cursa finala cu Donald Trump

Dupa trei noi victorii impotriva lui Bernie Sanders, Joe Biden isi consolideaza statutul de favorit pentru obtinerea investiturii Partidului Democrat in vederea intrarii in cursa finala pentru Casa Alba.

Donald Trump va anunta o informatie foarte importanta privind coronavirusul

Donald Trump a anuntat ca va organiza in cursul zilei de miercuri o conferinta de presa pentru a comunica o informatie foarte importanta a agentiei federale a medicamentului legata de pandemia de coronavirus, scrie AFP.

Joe Biden a castigat alegerile primare din Arizona, dupa Florida si Illinois

Fostul vicepresedinte american Joe Biden a castigat detasat alegerile primare democrate organizate marti in trei state, in fata rivalului sau socialist Bernie Sanders, potrivit estimarilor mass-media americane, relateaza miercuri AFP citata de Agerpres.

Cand se termina pandemia, in opinia lui Donald Trump: si-a schimbat radical atitudinea pe subiect

SUA a intrat in top zece la nivel global din prisma numarului de cazuri de coronavirus. Modul in care trateaza Donald Trump acest subiect a devenit insa destul ciudat. La momentul redactarii acestui material, in Statele Unite ale Americii s-au inregistrat 4. 657 de cazuri de coronavirus. Un numar de 997 de persoane au fost depistate .

Donald Trump, surprins cum are pe notitele sale termenul coronavirus inlocuit cu virus chinezesc

Donald Trump utilizeaza sintagma virus chinezesc in loc de coronavirus, acest lucru fiind vizibil chiar si in notitele oficiale ale presedintelui SUA, din cel mai recent discurs al sau.

Donald Trump, transformat in presedinte pe timp de razboi de COVID-19, invoca o lege veche de peste jumatate de secol: SUA va produce echipamente anti-coronavirus la turatie maxima

Donald Trump, presedintele SUA, a demarat planul de accelerare a productiei de echipamente medicale, miercuri, si a explicat ca estimarile potrivit carora rata de somaj din Statele Unite ar putea ajunge la 20%.

Donald Trump recurge la o lege de razboi, pentru a accelera productia de masti si echipamente medicale

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca recurge la Legea pentru Productia de Aparare pentru a accelera fabricarea de masti si echipamente medicale necesare pentru combaterea pandemiei de coronavirus si a spus ca o estimare potrivit careia somajul din Statele Unite ar putea atinge 20% este scenariul cel mai pesimist, relateaza Reuters.

Donald Trump a fost desemnat oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale

Presedintele american Donald Trump a depasit marti numarul de delegati necesari pentru a fi desemnat castigator al alegerilor primare republicane, o formalitatea in campania sa de realegere, scrie AFP.

Cetatenii americani ar putea primi bani pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19. Donald Trump: Vom iesi invingatori

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat un plan de a le trimite bani americanilor, pentru a armoniza socul economic provocat de criza noului coronavirus, si a explicat ca spitalele mobile de genul celor militare.

Donald Trump va cere Congresului SUA un plan de relansare economica in valoare de 850 miliarde dolari

Pandemia de coronavirus a lovit puternic cele mai dezvoltate economii ale lumii, iar specialistii invoca pe z ice trece perspectiva unei noi recesiuni globale. in acest context Donald Trump va cere Congresului SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )