Libnet.ro
UNICEF

10:15

Corporate News: Nestle cheltuieste miliarde ca sa creeze o piata pentru reciclarea materialelor plastice

Hotnews Hotnews,
 Corporate News: Nestle cheltuieste miliarde ca sa creeze o piata pentru reciclarea materialelor plastice

Companiile care produc alimente si incearca sa reduca consumul de plastic se confrunta cu o mare problema aceea de a gasi materialele reciclabile potrivite. Nestle va reduce costurile in unele segmente ale productiei pentru a economisi 1,6 miliarde de dolari si va cumpara doua milioane de tone de plastic reciclat pana in 2025. continuă pe Hotnews

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 360,67 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 360,67 leiMWh, in intervalul orar 08:00 - 09:00.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 396,93 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 396,93 leiMWh, in intervalul orar 07.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 287,33 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), adminis and 172;trata de OPCOM, a ajuns la 287,33 leiMWh, in intervalul orar 17.

Corporate News: Toyota a investit 394 milioane de dolari in Joby Aviation, startup de taxiuri zburatoare. Si alti mari ai automobilului privesc spre ceruri

Cele doua companii afirma ca vor lucra impreuna, Joby punand la bataie toate cunostintele sale despre vehicule integral electrice cu decolare si aterizare verticala all-electric take-off and landing eVTOL), iar Toyota oferind experienta sa in productie, calitate si control al costurilor pentru dezvoltarea viitoarei aeronave Joby.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )