Libnet.ro
UNICEF

14:00

Corpul unui barbat a fost gasit intr-o turbina (VIDEO)

B1 B1,
Corpul unui barbat a fost gasit intr-o turbina (VIDEO)

Un barbat din judetul Mures a fost descoperit intr-o turbina de angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Horea, relateaza Libertatea. ro, care citeaza publicatia zidezi. ro. Autoritatile. continuă pe B1

Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Autoritatile au fost anuntate in jurul orei 10. 00, atunci.

MOARTE SUSPECTA! Cadavrul a fost gasit intr-o constructie dezafectata

Moarte suspecta la Braila. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o constructie dezafectata, folosita pentru depozitarea gunoaielor. Politistii au declansat o ancheta si incearca sa afle identitatea.

Descoperire socanta in Capitala. Un barbat a fost gasit mort in parcul Herastrau

Imagini infioratoare in Parcul Herastrau, dupa ce un barbat s-a inecat in apele lacului. Anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri pentru ca omul ar fi lasat un bilet de adio arata primele indicii.

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit spanzurat in casa. Era fratele unui cunoscut fotbalist

Mihai Vladut Subtirica, un tanar inginer agronom din Dudesti, judetul Braila, a fost descoperit spanzurat intr-una dintre anexele casei in care locuia. Acesta a fost gasit mort de un vecin ieri, in.

Aceasta mama nu a schimbat scutecul copilului ei timp de doua saptamani. Baietelul a fost gasit sangerand pe gura nemiscat in patut de 14 zile

Un baietel a murit in chinuri groaznice, deshidratat si de la o infectie provocata de scutecul neschimbat de 14 zile. Micutul Sterling Koehn a fost gasit sangerand pe gura, dupa ce a stat doua.

Descoperire socanta in Suceava. A fost gasit mort, cu mainile lipite cu banda izolatoare si degetele in priza

Vasile Romascan a fost gasit fara suflare in locuinta sa de catre un vecin, care a sunat imediat la 112. Romascan nu mai raspunsese la usa de doua zile, acesta fiind motivul pentru care vecinul a dat.

SINUCIDERE BOMBA: Consilier parlamentar, iNECAT in Herastrau!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Potrivit informatiilor difuzate de Romania TV, este vorba de.

Vrancea: Un barbat a fost gasit mort intr-o masina. Victima ar fi fost impuscata in urma unei reglari de conturi

Un barbat care avea rani facute prin impuscare a murit vineri intr-o masina aflata pe un drum din judetul Vrancea, informeaza Agerpres. Barbatul, in varsta de 61 de ani a fost gasit pe drumul.

Razie de amploare la transportul cu microbuzul. Un sofer a fost gasit baut la volan

Brigada Rutiera a initiat in toata tara razii de amploare pentru verificarea mijloacelor de transport in comun. La scurt timp, politistii au si descoperit un sofer beat care se afla la volanul unui.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )