Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cos minim de consum lunar. Klaus Iohannis a semnat decretul

B1 B1,
Cos minim de consum lunar. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a asemnat, vineri, decretul privind aprobarea cosului minim de consum lunar, dar si pe cel privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre dublarea alocatiilor

Klaus Iohannis a criticat vehement respingerea in Senat a ordonantei de urgenta prin care a fost amanata dublarea alocatiilor si inlocuita cu o crestere etapizata pe doi ani. Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul despre dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis crede ca majoritatea PSD din Senat da dovada de lipsa de responsabilitate si .

Ion Cristoiu: Topul momentelor in care Klaus Iohannis si-a lingusit Guvernul

Jurnalistul Ion Cristoiu remarca sustinerea pe care presedintele Klaus Iohannis o acorda guvernului Orban si afirma ca presedintele a devenit purtatorul de cuvant al Executivului. Iata topul momentelor in care Klaus Iohannis si-a lingusit Guvernul, in opinia lui Cristoiu.

Ultima ora. Vaccinul anti-COVID-19 aparut in Rusia, folosit si in spitalele din Romania? Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de miercuri ca nu va opta pentru vaccinul anti-COVID-19 anuntat de Rusia. in ciuda vestii bune anuntate de Vladimir Putin, presedintele Romaniei a oferit argumente pertinente pentru refuzul sau de a-l folosi in spitalele romanesti. in acest moment nu exista un vaccin anti-COVID aprobat in Uniunea Europeana in .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Va spun cu certitudine ca nu vom avea un guvern PSD

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit ca PSD va depune motiune de cenzura, in 17 august, impotriva guvernului Orban. Seful statului a spus, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca atunci cand a fost inlaturat guvernul Dancila in toamna anului trecut, toata lumea a stiut ca guvernul Orban este un guvern minoritar menit sa gestioneze treburile publice pana la organizarea alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

De ce respinge Klaus Iohannis primul vaccin anti-Covid-19. A spus totul public

Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca Romania nu va rezerva doze din vaccinul anuntat de Rusia ca fiind primul vaccin impotriva coronavirusului din lume. Klaus Iohannis a motivat spunand ca nu exista validari externe pentru solutia anuntata de Vladimir Putin.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice, timp de doi ani, vanzarea participatiilor statului la companii si banci

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care interzice, timp de doi ani, instrainarea participatiilor statului la companiile si societatile nationale, la banci, cat si la oricare alta societate la.

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice vanzarea participatiilor statului la companii nationale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi legea privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica, transmite Administratia Prezidentiala. Actul normativ prevede interzicerea, timp de doi ani, a instrainarii participatiilor statului la companiile si societatile nationale, la banci, cat si la oricare alta societate la care e actionar statului, indiferent de cota de participatie detinuta, conform news. ro.

Klaus Iohannis, reactie furibunda cand a fost intrebat despre alocatiile copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca respingerea OUG de crestere etapizata a alocatiilor copiilor denota o totala lipsa de responsabilitate a PSD. Potrivit sefului statului respingerea nemotivata de catre PSD a respectivei ordonante arata ca social-democratii au propriile manevre electoralist-populiste.

Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis si a declarat ca nu trebuie sa fie instalat un guvern PSD in scenariul in care premierul Ludovic Orban si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )