Libnet.ro
UNICEF

23:45

COVID-19: Comisia Europeana a semnat un al doilea contract pentru achizitia unui potential vaccin

România Liberă România Liberă,
COVID-19: Comisia Europeana a semnat un al doilea contract pentru achizitia unui potential vaccin

Comisia Europeana a semnat vineri, 18 septembrie, un al doilea contract cu o companie farmaceutica c. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a semnat un al doilea contract pentru a asigura accesul la un potential vaccin anticoronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca vineri a intrat in vigoare un al doilea contract cu o companie farmaceutica producatoare de vaccin anticoronavirus, Sanofi-GSK, potrivit unui comunicat de presa al.

Comisia Europeana semneaza un nou contract pentru a asigura accesul la un vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a anuntat ca vineri a intrat in vigoare un al doilea contract pentru a asigura accesul la un potential vaccin impotriva Covid-19, in urma semnarii sale oficiale cu Sanofi-GSK.

PENTRU ACHIZITIA UNUI POTENTIAL VACCIN IMPOTRIVA COVID-19 Comisia Europeana a semnat cu Sanofi-GSK un contract

Comisia Europeana si Sanofi-GSK au semnat un contract pentru achizitia a 300 de milioane de doze dintr-un potential vaccin al acestora impotriva COVID-19, al doilea acord de acest fel incheiat de UE, dupa cel semnat cu AstraZeneca, a anuntat astazi comisarul european pentru sanatate, Stella Kyriakides.

De ce ar vrea Comisia Europeana un salariu minim pentru UE

Pe fondul crizei coronavirusului, scaderea PIB-ului total al tarilor UE in al doilea trimestru al anului 2020 a ajuns la 12% pe an, a declarat presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Duma. Potrivit acesteia, criza arata ca ar trebui introdus un salariu minim in UE, deoarece multi oameni din Uniune nu au suficiente mijloace de subzistenta.

5G intarzie sa se dezvolte in Europa: Comisia Europeana recomanda tarilor UE sa aiba o abordare comuna si sa evite intarzierile de acordare a licentelor 5G

Pana la mijlocul lunii septembrie 2020, statele membre UE si Regatul Unit) au atribuit, in medie, doar 27,5% din benzile radio pionier pentru tehnologia 5G, multe licitatii fiind amanate din cauza pandemiei de COVID-19, atentioneaza vineri Comisia Europeana. Prin urmare, Executivul European a recomandat statelor UE, ca pana la 30 martie 2021, sa elaboreze o abordare comuna in ceea ce priveste implementarea tehnologiei 5G si sa evite sau sa reduca la minimum intarzierile in acordarea accesului la spectrul de frecvente radio.

Comisia Europeana vrea sa aboleasca regulamentul de la Dublin privind solicitantii de azil

Comisia Europeana vrea sa aboleasca regulamentul de la Dublin prin care responsabilitatea pentru cererile de azil revine tarii de prima intrare a migrantilor in UE, a declarat miercuri sefa executivului european Ursula von der Leyen, citata de AFP.

Comisia Europeana propune o reducere cu 55% a emisiilor de gaze pana in 2030

Comisia Europeana a prezentat, joi, un plan de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera din UE cu cel putin 55% pana in 2030, comparativ cu nivelurile din 1990, ca etapa preliminara catre atingerea obiectivului de neutralitate climatica pana in 2050.

Un nou serviciu instituit de Comisia Europeana in lupta cu noul coronavius

Comisia Europeana a instituit pasarela de interoperabilitate prin care sunt conectate aplicatiile .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )