Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE Romania, pe lista celor sapte tari din UE in care evolutia epidemiei de COVID-19 provoaca o mare ingrijorare

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Romania, pe lista celor sapte tari din UE in care evolutia epidemiei de COVID-19 provoaca o mare ingrijorare

Sapte tari din Uniunea Europeana - Spania, Romania, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Cehia si Malta) se confrunta cu o evolutie a epidemiei de Covid-19 care starneste o mare ingrijorare si cu riscuri crescute de mortalitate, a afirmat joi Centrul European de preventie si control al bolilor ECDC), citat de AFP. continuă pe Hotnews

VIOLETA ALEXANDRU: PSD ne duce intr-o directie din care vom iesi toti rau

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca grija sa este ca oamenii sa aiba pensiile corect calculate si primite la timp, dar nu le vinde iluzii si nu ii minte. PSD ne duce intr-o directie din care vom iesi toti rau, daca ii lasam sa decida in continuare. Nesabuinta deciziilor prezente va impovara viitorul copiilor nostri, spune Alexandru.

Tari in care eutanasia e legala Olanda si Belgia au inceput, insa acum si alte state sunt pe lista

Exista cateva state din lume in care este legala sinuciderea asistata de medii, desi acesta ramane un subiect controversat. in unele tari, poate opta sa se sinucida, omul care se afla intr-o stare fizica de nesuportat, daca este tinut in viata doar de aparate sau de tratamente, sau daca este suferind de vreo boala incurabila.

Sapte jucatoare din Romania in calificarile de la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu se numara printre cele sapte temerare care forteaza accederea pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

COVID-19: Autoritatile germane au introdus judetul Covasna in lista zonelor de risc din Romania. Municipiul Bucuresti si 12 judete se afla pe lista rosie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare din 23 septembrie 2020. Ca urmare a acestei actualizari, judetul.

Lidl Romania a facut marele anunt. Vestea care intereseaza milioane de clienti

Lidl Romania este unul din marile magazine de tip supermarket din tara noastra. Si nu este de mirare faptul ca-si atrage clientii prin diferitele campanii promotionale. Lidl Romania a facut marele anunt Ca si in alti ani, Lidl se concentreaza pe aspectul calitate, mai degraba decat pe pret. Astfel incearca sa clarifice diferentele si sa .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )