Libnet.ro
UNICEF

09:30

COVID-19: Prima statiune montana din Romania care intra in scenariul rosu

B1 B1,
COVID-19: Prima statiune montana din Romania care intra in scenariul rosu

Statiunea Predeal intra in scenariul rosu din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2, a decis Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Brasov. Decizia vizeaza si. continuă pe B1

Cine sunt vedetele din Romania care candideaza la alegerile parlamentare. Surprize mari pe lista

Vedetele au luat cu asalt sfera politica. Actori si cantareti care s-au dedicat publicului zeci de ani, toti sunt pregatiti acum sa schimbe macazul in viata profesionala. Domeniu interesant cu idei benefice sau o sursa sigura de venit in aceste vremuri, artistii au acceptat propunerile diferitor partide politice pentru a intra in cursa pentru alegerile .

Drumul montan din Romania care iti ia rasuflarea. A fost asfaltat acum si asteapta turisti FOTO

Drumul montan din Romania care isi taie rasuflarea a fost asfaltat si asteapta vizitatori. Drumul de o frumuseterara este situat intre localitatile clujene Marisel si Maguri Racatau. Niste filmari cu drona dezvaluie ca drumul este unul dintre cele mai frumoase trasee turistice montane din tara noastra. Acesta este drumul montan din Romania care te lasa .

Primarul comunei din Romania care a atras cei mai multi bani europeni are COVID-19

Gheorghe Damian, primarul localitatii Ciugud din judetul Alba, devenita cunoscuta pentru ca este comuna din Romania care a atras cele mai multe fonduri europene, a anuntat ca s-a infectat cu coronavirus. Damian este la cel de al saselea mandat de primar.

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul traditional cu telefonul mobil

Alpha Bank anunta primul comerciant din Romania care va inlocui POS-ul clasic cu telefonul mobil, ca alternativa pentru procesarea rapida a platilor cu cardul.

Noi dispozitive Huawei lansate pe piata din Romania care faciliteaza interconectivitatea

In cadrul conferintei Huawei Developers Conference, Huawei a anuntat o serie de produse care s-au alaturat ecosistemului incepand cu toamna aceasta: HUAWEI FreeBuds Pro si HUAWEI FreeLace Pro, noi variante pro ale produselor audio extrem de apreciate,.

Lugera - The People Republic anunta obtinerea primei certificari MSI 20000 din Romania

The People Republic devine prima societate din Romania care obtine certificatul de atestare a calitatii situatiei financiare a companiilor - MSI 20000.

Ministerului Economiei anunta lansarea Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a anuntat azi lansarea oficiala a Rutei Cultural Turistice a Bisericilor de Lemn din Romania, care cuprinde peste 160 de lacasuri de cult din judetele Bihor, Cluj, Maramures, Satu Mare, Suceava, Neamt si Mehedinti.

Unde devine masca obligatorie in Romania. Mii de romani merg aici, in fiecare weekend

Romanii vor purta masca de protectie si la munte. O statiune montana din Romania trece la scenariul rosu din cauza cresterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus. S-a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Statiunea din Romania unde masca de protectie va deveni obligatorie incepand de vineri, la Predeal, masca de .

Orasele care intra in scenariul rosu de miercuri. Anunt in miez de noapte

In contextul pandemiei de coronavirus, situatia devine din ce in ce mai grava in tot mai multe orase din tara. Asadar, alte doua mari orase din Romania trec in scenariul rosu de miercuri, 28 octombrie. Ce orase intra in scenariul rosu de miercuri Dupa ce rata de infectari cu noul coronavirus a depasit pragul de .

Bianca Dragusanu desfiinteaza o vedeta din Romania: O cartita disperata. Scandal in premiera intre cele doua

Bianca Dragusanu tuna si fulgera! Cunoscuta fosta asistenta de televiziune ingroapa imaginea unei soliste de la noi. Scandalul dintre ele i-a socat pe fanii care n-au inteles in prima faza ce ar putea avea acestea de impartit. Bianca Dragusanu: O cartita disperata. Iubita lui Bodi desfiinteaza o vedeta de la noi Scandal neasteptat intre doua .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )