Libnet.ro
UNICEF

15:30

COVID-19 revine in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni!

Antena3 Antena3,
COVID-19 revine in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni!

Coronavirusul revine puternic in China, care a raportat duminica cel mai mare numar de cazuri asimptomatice COVID-19 din ultimele 7 luni. Noul val panemic vine dupa o infectare in masa, in regiunea Xinjiang, potrivit Reuters. continuă pe Antena3

COVID-19, revenire in forta in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni, dupa o infectare in masa

China a raportat duminica cel mai mare numar de cazuri asimtptomatice COVID-19 din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, in regiunea Xinjiang, noteaza Reuters. China: Cele mai multe cazuri.

Tarile din UE cu cele mai multe cazuri Covid in ultima saptamana. Franta, Spania si Italia, in situatie critica

Uniunea Europeana se confrunta cu tot mai multe cazuri de coronavirus. Tari precum Franta, Spania sau Italia sunt din nou in stare critica din cauza virusului SARS-C0V-2. Potrivit worldometers. info, la nivelul.

Judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul ocupa, luni, primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus, iar rata de pozitivare continua sa creasca. Locul al doilea este ocupat de judetul Timis. Acesta este urmat de Cluj, Maramures si Dolj. Important de subliniat: rata de infectare este in continuare mai mare in judetul Alba decat cea din Capitala, iar in judetul Cluj este la acelasi nivel cu cea din Bucuresti.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este in continuare pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Timis este pe locul II, urmat de Cluj, Maramures si Dolj. Totodata, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare decat cea din Capitala, iar in judetul Cluj este la acelasi nivel cu cea din Bucuresti.

Bucurestiul are cele mai multe cazuri de Covid-19: 520 de imbolnaviri depistate in 24 de ore. Distributia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, 2. 844 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, bilantul total ajungand la 212. 492, dintre care 151. 811 persoane vindecate. Potrivit.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici rata de pozitivare continua sa creasca. Judetul Alba este pe locul II, iar Cluj, Dolj si Prahova sunt pe locul III. Totodata, in judetul Alba rata de infectare este in continuare mai mare decat cea din Capitala.

Capitala continua sa raporteze peste 500 de noi cazuri de COVID-19 Timis, Cluj si Maramures, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi

Alte peste 500 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri este deschis de Timis, cu 263 de cazuri, urmat de Cluj - 199.

Frontex, implicata in mai multe cazuri de refuz al unor ambarcatiuni cu migranti. Sunt acuzate si doua nave romanesti de asemenea practici VIDEO

Frontex, agentia europeana pentru supravegherea frontierelor externe, este implicata in mai multe incidente de refuz al unor ambarcatiuni cu solicitanti de azil care traversau Marea Egee intre Turcia si Grecia, se mentioneaza intr-o ancheta realizata de mai multe publicatii, citate de AFP. Si doua nave romanesti apartinand Politiei de Frontiera au fost filmate in timp desfasoara manevre ce par sa incalce flagrant legislatia internationala.

Vanzarile de apartamente cresc exploziv in pandemie. in ce cartiere din Bucuresti se construiesc cele mai multe imobile

In ciuda pandemiei de COVID-19 si a prognozelor pesimiste din primavara, domeniul imobiliar continua sa se mentina la nivel inalt. Santierele au continuat sa functioneze, iar mii de imobile isi vor primi no.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )