Libnet.ro
UNICEF

12:31

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Playtech Playtech,
Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de . continuă pe Playtech

Lionel Messi, despre situatia de la Barcelona: Nimic nu ma mai surprinde

Lionel Messi nu si-a ascuns dezamagirea dupa ce FC Barcelona a decis sa renunte la serviciile atacan.

Tensiunile continua la FC Barcelona. Lionel Messi ia peste picior conducerea clubului

Lionel Messi ramane la Barcelona, dupa ce in acest an a incercat sa forteze plecarea de pe Camp Nou. Argentinianul isi va incheia contractul la blaugrana, iar sansele de prelungire sunt nule. Totusi, pana.

Cum prepari cei mai buni biscuiti de casa. Cei mici iti vor multumi

Un ceai caldut sau un pahar cu lapte merge bine alaturi de un biscuite de casa delicios, preparat din ingrediente naturale, asa cum faceau mamele sau bunicile noastre. Va prezentam trei retete de biscuiti de casa usor de preparat. Cei mici iti vor multumi. Cei mai buni biscuiti de casa 1. Biscuiti de casa cu ciocolata, .

Demisie misterioasa a unuia dintre cei mai influenti cardinali de la Vatican

Unul dintre cei mai influenti cardinali ai Vaticanului, italianul Angelo Becciu, si-a dat demisia din functia din guvernul Sfantului Scaun, fara a oferi nicio explicatie. Demisia sa la 72 de ani, prematura in practica Bisericii, are toate caracteristicile unei sanctiuni, potrivit AFP.

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

De data asta nimeni nu il mai salveaza pe Becali! Si cei mai buni jucatori ai echipei au iesit pozitivi de coronavirus

Gigi Becali a primit o lovitura devastatoare, intrucat toti jucatorii buni ai echipei sunt infectati cu coronavirus. FCSB i-a adus in miez de noapte la Bucuresti pe Karanovic si pe Caiado, de la Hermannstast, pentru a se intari pentru meciul cu Slovan Liberec. Gigi Becali, lovitura de gratie inainte de meciul FCSB-Liberec. Ce se intampla .

Remedii ieftine pentru celulita. Sunt naturale si extrem de eficiente

Atacata cu armele potrivite, celulita dispare cat a zice peste! Cine ar fi crezut ca ingrediente banale, precum mierea sau zeama de lamaie, sunt cei mai mari inamici ai pielii cu aspect de coaja de portocala? Iata top 5 remedii ieftine pentru celulita! Top 5 cele mai eficiente remedii ieftine pentru celulita Prea multe femei .

Cine va decide castigatorul la Constanta, orasul cu cei mai multi candidati la Primarie. Majoritatea tacuta inca se gandeste cu cine sa voteze

Primii trei clasati in cursa pentru Primaria Constanta sunt despartiti de procente infime, in marja de eroare, ceea ce inseamna ca votul de duminica, 27 septembrie, poate inclina in orice clipa balanta catre unul sau catre altul in functie de cat de hotarati sunt constantenii sa se implice in alegerea primarului.

Codul galben si codul portocaliu de vreme rea, actualizate de ANM. Care sunt cele mai afectate zone din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben si portocaliu pentru instabilitate atmosferica accentuata de pe teritoriul Romaniei. Vremea se va raci, sambata mai ales in jumatatea de.

Ministrul Sanatatii, despre Euthyrox: Distribuitorii prefera sa mearga in tari unde sunt preturi mai mari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, intrebat la Alba Iulia despre discontinuitatea care persista in aprovizionarea farmaciilor cu Euthyrox, ca ar fi in Romania cantitatile necesare, dar ca distribuitorii prefera sa mearga in alte tari, unde medicamentul costa mai mult, mentionand ca ar putea fi luata in calcul o crestere a pretului, relateaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )