Libnet.ro
UNICEF

22:45

Crestere pensii 2020. Scenarii sumbre pentru cresterea pensiilor. Cati bani ar putea intra in buzunarele pensionarilor

Antena3 Antena3,
Crestere pensii 2020. Scenarii sumbre pentru cresterea pensiilor. Cati bani ar putea intra in buzunarele pensionarilor

Pensiile ar putea fi marite doar cu 14% de la 1 septembrie, nu cu 40% asa cum prevede legea. Guvernantii sustin ca doar atat isi permite economia Romaniei in acest moment, in conditiile in care tara trece printr-o criza sanitara si printr-una economica. inca nu se stie cand va fi acordat restul de 26%. Se cunoaste doar termenul limita la care banii ar trebui sa intre in contul pensionarilor si anume 2022. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Pensii 2020. Cati bani in plus vor primi pensionarii. Guvernul creste punctul de pensie

La inceputul acestei luni, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru se arata increzatoare vizavi de majorarea pensiilor, asigurand varstnicii ca se depun toate eforturile economice pentru ca acestia sa beneficieze de mai multi bani. Astazi a venit momentul in care aflam, cel putin pe surse, procentul majorarii, avand in vedere ca ministrul Finantelor a .

Pensii 2020. Cum recuperezi anii lipsa de pensie. Noua lege din Romania

Romanii care isi fac dosarul de pensie, dar care constata ca le lipsesc perioade de cotizare din dosar, au acum posibilitatea sa recupereze perioadele din stagiul de cotizare. Vestea buna a venit din partea ministrului Muncii, cVioleta Alexandru. Cum sa-ti recuperezi perioada lipsa din stagiul de cotizare Prima modificare la Legea pensiilor, n. r. ) pe care .

Horoscop luni, 10 august 2020: Probleme sentimentale pentru Gemeni

Horoscopul zilei de luni aduce vesti despre fiecare zodie in parte. Sunt probleme sentimentale majore pentru Gemeni, Taurii au probleme de comunicare. Ce se intampla cu zodiile. Horoscop luni, 10 august 2020 pentru toate zodiile Horoscop 10 august Berbec Ar fi bine ca Berbecii sa-si exprime mai clar ideile, deoarece persoana iubita le-ar putea interpreta .

Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020. Vreme calduroasa pentru weekend

Weekend-ul bate la usa, dar din punct de vedere termic in sudul si estul teritoriului ANM anunta temperaturi ridicate si canicula. Fenomenul va fi valabil incepand de astazi si pana sambata, 8 august. Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020 ANM a emis ieri o atentionare de canicula, astfel ca in regiunile sudice si estice .

Coronavirus: Un vaccin ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020 (comisarul european pentru sanatate)

Un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020, a declarat - duminica- comisarul european pentru sanatate Stella Kyriakides, potrivit dpa, citata de Agerpres. Chiar daca este riscant in acest moment sa facem predictii, avem niste indicii bune ca un vaccin candidat ar putea fi disponibil pana la sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor, a declarat Kyriakides pentru editia online a Handelsblatt.

Horoscop de weekend 7-9 august 2020. Iubiri patimase pentru Balante, castiguri financiare pentru Pesti

In weekendul 7-9 august 2020, majoritatea zodiilor vor avea impliniri in planul dragostei, iar energia lunii in Berbec le va da tuturor nativilor un tonus special, ceea ce va aduce un sfarsit de saptamana agreabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )