Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cresterea numarului de locuri de munca din SUA si-a revenit puternic in iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea numarului de locuri de munca din SUA si-a revenit puternic in iunie

Economia americana a creat locuri de munca intr-un ritm record in iunie, pe masura ce restaurantele si barurile au fost redeschise, dar 31,5 milioane de americani incasau inca indemnizatii pentru somaj la jumatatea lunii, iar revenirea la crestere a numarului cazurilor de Covid-19 sugereaza ca piata muncii ar putea inregista un regres in iulie. continuă pe Ziarul Bursa

REVENIRE ECONOMICA SAU REVENIREA LOCKDOWN-URILOR? Economia Statelor Unite a creat 4,8 milioane de locuri de munca in iunie, inainte de cresterea numarului de cazuri cu Covid-19

Economia Statelor Unite a creat 4,8 milioane de locuri de munca in luna iunie, un ritm record in contextul in care din ce in ce mai multe restaurante si baruri au reluat activitatea economica in prima jumatate a primei luni din vara, transmite Reuters, care citeaza datele Departamentului pentru Munca din SUA, publicate ieri. in luna mai, circa 2,7 milioane de americani si-au gasit un loc de munca pe fondul relaxarii restrictiilor, raportul initial fiind revizuit cu un plus de 190. 000 de locuri de munca.

Premierul, ingrijorat de cresterea numarului de infectari. Orban: incercam sa ne mobilizam suplimentar. Vrem sa convingem cat mai multi romani sa respecte niste reguli simple (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a recunoscut ca il ingrijoreaza cresterea numarului de cazuri de COVID-19 si a explicat ca Guvernul incearca sa se mobilizeze suplimentar. Obiectivul autoritatilor, spune.

Florin Roman (PNL): PSD, principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri de COVID-19 din Romania (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca PSD este principalul vinovat pentru cresterea numarului de cazuri confirmate de COVID-19 din Romania, avand in vedere actiunile politice pe care le-au.

Ludovic Orban: Companiile statului ani buni au fost un loc de plasare a fortei de munca din partide formata din lipitori de afise (VIDEO)

Companiile statului din infrastructura rutiera ani buni au fost un loc de plasare a fortei de munca din partide formata din lipitori de afise, a declarat joi, pentru B1 TV, Ludovic Orban. Premierul a spus ca nu.

ODATA CU CRESTEREA NUMARULUI DE TURISTI MAI a anuntat noi masuri pentru munte si litoral

Secretarul de stat in MAI, Bogdan Despescu, a anuntat ca vor fi formate echipe mixte formate din politisti, jandarmi, pompieri, inspectori ITM si de la protectia consumatorilor care vor actiona pe litoral si in zonele de munte frecventate de turisti, conform Digi24.

ODATA CU CRESTEREA NUMARULUI DE TURISTI MAI a anuntat noi masuri pentru munte si litoral

Secretarul de stat in MAI, Bogdan Despescu, a anuntat ca vor fi formate echipe mixte formate din politisti, jandarmi, pompieri, inspectori ITM si de la protectia consumatorilor care vor actiona pe litoral si in zonele de munte frecventate de turisti, conform Digi24.

Aproape jumatate din populatia SUA nu are loc de munca, din cauza epidemiei de coronavirus

Aproape jumatate din populatia Statelor Unite ale Americii nu are loc de munca din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza CNBC. Potrivit Biroului de Statistica a Muncii, rata de ocupare a fortei de munca a.

P Scapa de Da si mie!, invata o meserie! - invatamantul dual din Sectorul 3, solutia pentru deficitul de forta de munca din Romania

Conform Autoritatii Nationale pentru Formarea Profesionala in Sistem Dual, un milion de tineri cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani nu figureaza in nicio statistica, nefiind nici angajati, nici incadrati intr-un sistem de invatamant. Una din consecintele principale ale acestei situatii este deficitul foarte mare de forta de munca din tara noastra. 81% dintre angajatorii din Romania intampina dificultati in ocuparea posturilor vacante, conform unui Studiului ManpowerGroup. Potrivit angajatorilor, principalele cauze ale dificultatilor sunt numarul insuficient de candidati disponibili pe piata 41%), lipsa de cunostinte profesionale specifice asa-numitele hard skills) 22%) si lipsa experientei necesare pentru postul vizat 16%). De asemenea, Romania va avea un deficit de forta de munca de 1,1 milioane persoane in 2021, daca nu se iau masuri, sustin reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )