Libnet.ro
UNICEF

01:05

Creta: 15 milioane de euro, costul estimat al testelor pentru SARS-CoV-2 Nu exista regim special pentru romani

Hotnews Hotnews,
 Creta: 15 milioane de euro, costul estimat al testelor pentru SARS-CoV-2 Nu exista regim special pentru romani

Creta va cheltui 15 milioane de euro pana la sfarsitul sezonului de vara din 2020 pe testele Covid-19 ce vor fi efectuate turistilor care vin pe insula, la care se va adauga costul de 120 de eurozi suportat de autoritatile cretane pentru fiecare persoana gasita cu SARS-CoV-2 si cazata in hotelurile Covid, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Creta va cheltui 15 milioane de euro pentru testele COVID-19

Creta va cheltui 15 milioane de euro pana la sfarsitul sezonului de vara din 2020 pe testele Covid-19.

Gigi Becali jubileaza. De unde vine oferta de 15 milioane de euro pentru Dennis Man. Anamaria Prodan a confirmat

Dennis Man are 4 oferte din prima liga engleza. Anamaria Prodan a confirmat interesul cluburilor din Premier League, gata sa ofere o suma record pentru Liga 1, in schimbul atacantului de la FCSB. Mingea.

UE aproba acordarea a 30 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Comisia Europeana, in numele UE, a aprobat debursarea a 30 de milioane de euro din asistenta macrofinanciara pentru Moldova. Aceasta este cea de-a doua si ultima transa din cadrul actualului program de asistenta macrofinanciara pentru Moldova, prima transa in valoare de 30 de milioane de euro fiind acordata in octombrie 2019.

Fond de investitii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cateva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii in valoare totala de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.

Noi finantari pentru startup-uri de sanatate, printr-un fond de 76 milioane Euro sustinut de Uniunea Europeana

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii in domeniul sanatatii vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii in valoare totala de 76 de milioane de euro, lansat vineri, cu sustinerea UE.

PRINTR-O FINANTARE A BRD GROUPE SOCIETE GENERALE Sanador a investit 3 milioane euro in chirurgia minim-invaziva asistata robotic

Compania Sanador, unul dintre liderii pietei de servicii medicale din Romania, inaugureaza o noua investitie in tehnologie medicala de ultima generatie.

Fonduri europene de cate 2-6 milioane Euro: Momentul in care un furnizor B2B poate sa-si gaseasca potentialii clienti

Firmele mici si mijlocii din Romania se pregatesc sa acceseze fondurile europene de cate 2-6 milioane de euro din noua schema de finantare POR 2. 2-IMM, care vor genera cheltuieli eligibile de cate 3-9 milioane de euro in echipamente si servicii business-to-business. Acesta este momentul in care un furnizor poate sa-si gaseasca potentialii clienti, spune Marian Dobrila, consultant pentru finantari nerambursabile, intr-un interviu acordat StartupCafe. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )