Libnet.ro
UNICEF

14:45

Crima socanta in Neamt. O femeie a fost impuscata fara mila de fostul sot. Cei doi aveau impreuna doi copii

Antena3 Antena3,
Crima socanta in Neamt. O femeie a fost impuscata fara mila de fostul sot. Cei doi aveau impreuna doi copii

O femeie de aproximativ 35 de ani, din judetul Neamt, a fost impuscata mortal vineriseara, de sotul ei. Incidentul a avut loc la locuinta lor din comuna Farcasa. Din primele informatii, apelul la. continuă pe Antena3

O femeie a fost iMPUSCATA de fostul sot, in propria casa! Barbatul este CAUTAT de Politie

O femeie in varsta de 33 de ani a fost impuscata de propriul sot, cu arma artizanala, in Neamt. Tanara a fost impuscata chiar in propria casa, din localitatea Farcasa, sambata.

Imagini horror: O tanara este lovita fara mila de un barbat - Atentie! VIDEO cu impact emotional

Imagini socante au fost postate pe Facebook, in care o tanara este batuta cu salbaticie de un barbat. Pe pagina de Facebook a atletului Bogdan Fierbinteanu a fost publicat clipul, filmat cu telefonul.

VIDEO Imagini rare cu pangolini giganti n libertate. Mamiferul este pe cale de disparitie, fiind vnat fara mila pentru solzii folositi n medicina traditionala asiatica

Imagini rare cu cel mai traficat animal din lume au fost publicate pe internet, ca parte a unui proiect gandit sa sensibilizeze publicul cu privire la soarta unor animale care sunt la un pas de disparitie. Pangolinii sunt vanati pentru carnea si solzii lor in Asia si Africa, traficul fiind alimentat in special de cererea din China si Vietnam, potrivit organizatiilor pentru drepturile animalelor.

Un sofer de autocar din Arad a fost lasat fara permis din cauza unei postaripe Facebook

Soferul unui autocar a fost cautat si gasit de politistii aradeni dupa ce pe Facebook a fost distribuita o fotografie in care se vede cum, pe soseaua de centura a municipiului Arad, a efectuat o depasire pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )