Libnet.ro
UNICEF

12:00

Crina Pintea, de nerecunoscut: Ce a spus pivotul nationalei dupa cel mai slab meci facut la acest European

Adevărul Adevărul,
Crina Pintea, de nerecunoscut: Ce a spus pivotul nationalei dupa cel mai slab meci facut la acest European

Crina Pintea a adunat 32 de goluri in primele sapte meciuri ale nationalei la Euro 2018. Duminica insa, la Paris, in meciul pentru medalia de bronz, a dezamagit. continuă pe Adevărul

CE Handbal (f): Crina Pintea a fost desemnata cel mai bun pivot

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Rusoaica Anna Vyakhireva a fost desemnata cea mai buna jucatoare a turneului final.

O prima victorie pentru Romania. Crina Pintea, cel mai bun pivot de la Europene

Crina Pintea a fost desemnata de EHF cel mai bun pivot al actualei editii a Campionatului European de handbal feminin, care se desfasoara in Franta. Echipa ideala a CE, stabilita de EHF, inaintea finalelor.

Crina Pintea: S-a simtit lipsa Cristinei Neagu, pana acum totul a fost in jurul ei!

Pivotul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Crina Pintea, a declarat, vineri seara, pentru TVR, dupa eliminarea in semifinale de catre Rusia, ca acestea au fost sansele astazi si ca s-a simtit lipsa Cristinei Neagu foarte mult, pentru ca pana acum, totul a fost in jurul ei.

Crina Pintea: Puteam sa dau 100 de goluri. Dar am nevoie de o minge, nu pot face magie

Handbalista Crina Pintea s-a declarat extrem de dezamagita dupa esecul cu Rusia, scor 28-22. Pivotul echipei nationale a spus ca putea sa dea 100 de goluri de pe semicerc, dar avea nevoie de mai multe pase, noteaza Mediafax. Pintea a marcat patru goluri contra Rusiei, din sase aruncari.

Crina Pintea, desemnata cel mai bun pivot al Campionatului European de Handbal Feminin

Federatia Europeana de Handbal a desemnat-o pe Crina Pintea drept cel mai bun pivot al acestei editii a Campionatului European din Franta. Anuntul a venit cu putin timp inainte ca Romania sa dispute finala mi.

Crina Pintea a dat lovitura si a semnat cu o forta a handbalului mondial! Va debuta chiar impotriva colegelor de la nationala

Crina Pintea este una dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei, la Campionatul European de handbal feminin din Franta.

ROMANIA-RUSIA Crina Pintea: Nu ne-am aparat bine, ne-am grabit in atac, am gresit individual

Crina Pintea a venit foarte catranita la interviurile de la finalul meciului din semifinalele Campionatului European, pierdut de Romania in fata Rusiei, scor 28-22.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )