Libnet.ro
UNICEF

15:17

Cristi Borcea, predare cu repetitie. in prima faza, politistii nu primisera documentele de incarcerare. Ce l-au sfatuit ofiterii

Adevărul Adevărul,
Cristi Borcea, predare cu repetitie. in prima faza, politistii nu primisera documentele de incarcerare. Ce l-au sfatuit ofiterii

Fostul actionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi la cinci ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, a incercat sa se predea imediat Politiei Ilfov, dar nu a avut succes. Asta pentru ca judecatorii au dat sentinta aproape de miezul noptii, iar o ora mai tarziu, cand Borcea s-a prezentat la IJP Ilfov, politistii nu primisera documentele oficiale emise de judecatori. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Cristi Borcea dupa ce a aflat ca se intoarce la inchisoare: Copiii mei, copiii mei

Au aparut si detalii referitoare la prima reactie pe care a avut-o Cristi Borcea, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor plajelor din Mamaia.

Condamnarile blande obtinute in prima instanta de Cristi Borcea si de Radu Mazare, dupa ce au dat un tun de 114 milioane de euro statului roman

Dosarul retrocedarilor ilegale de plaje, care a fost trenat in justitie, mai bine de 10 ani, a ajuns la final. Magistratii de la Curtea Suprema i-au condamnat la cinci de inchisoare pe Cristi Borcea si la noua ani pe Radu Mazare. in prima instanta, insa, pedepsele au fost mult mai blande, Borcea fiind chiar achitat.

Cat va sta in inchisoare Cristi Borcea. Care suntscenariile posibile

Condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, Cristi Borcea va sta mult mai putin in inchisoare, sustine un avocat. in cazul lui Borcea nu e recidiva, ci concurs de fapte. Amandoua condamnarile, din Dosarul Transferurilor si din Dosarul Retrocedarilor, fiind comise inainte de prima condamnare. Deci, fiind vorba de concurs de fapte, e si vorba de concurs de executare si pedepsele se contopesc.

TRAGEDIE in showbiz! Cristi BORCEA e in stare de SOC! Medicii au facut anuntul TRIST despre MIHAELA!

Putina lume stie ca Miahela, prima sotie a lui Cristi Borcea, se confrunta cu probleme de sanatate! REPEDE CLICK AICI: ACUM S-A AFLAT DE CE iL IUBESC FEMEILE PE BORCEA! POZELE CU NEVESTELE iN PIELEA GOALA.

Reactia a lui Gigi Becali dupa noua condamnare a lui Cristi Borcea: Nu credeam ca se poate intampla asa ceva

Nasul de cununie al lui Cristi Borcea, Gigi Becali a vorbit la B1 TV despre proaspata condamnare a fostului actionar al clubului Dinamo.

Cum ar putea scapa Cristi Borcea de inchisoare

Cristi Borcea s-a predat politiei si se intoarce la inchisoare. Condamnat la cinciani de inchisoare, in dosarul retrocedarii terenurilor de la malul marii, Borcea ar putea scapa insa dupa o luna, do.

Cristi Borcea si Nicusor Constantinescu, condamnati la 5 ani de inchisoare cu executare, Radu Mazare primeste o condamnare de 9 ani. Definitiv

Cristi Borcea se intoarce in inchisoare la doar jumatate de an dupa ce a iesit. Borcea a fost condamnat la cinci ani cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri. in acelasi dosar, fostul.

DE NECREZUT! DISTRACTIE PE CINSTE la Miami pentru Alina Vidican, in timp ce lui Cristi Borcea i se puneau catusele...

Problemele cu justitia pe care le are Cristi Borcea, in Romania, nu par sa o afecteze prea tare pe fosta lui nevasta Alina Vidican, stabilita la Miami.

Explicatiile unui avocat, despre sentinta lui Cristi Borcea. Cat va sta, de fapt, in inchisoare

Explicatiile unui avocat, despre sentinta lui Cristi Borcea. Cat va sta, de fapt, in inchisoare. Citeste mai mult pespynews. ro .

Lovitura dupa condamnarea lui Cristi Borcea. Un alt inculpat si apropiat al acestuia a disparut

Lovitura dupa condamnarea lui Cristi Borcea. Un alt inculpat si apropiat al acestuia, milionarul Dragos Savulescu, condamnat si el la cinciani si jumatate, a disparut. El nu a fost gasit acasa, iar.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )