Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristi Borcea, iN SUFERINTA... Din pacate medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

B1 B1,
Cristi Borcea, iN SUFERINTA... Din pacate medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, ocupandu-se. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE! Boala lui Mihai Bendeac e INCURABILA: Din pacate, medicii au confirmat anuntul trist...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Actorul a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se.

Anuntul TRIST al zilei tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de Anca Pandrea, fosta sotie a regretatului Iurie Darie...

Anca Pandrea, vaduva lui Iurie Darie, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a.

Parastasul a fost facut de vedete! Din pacate anuntul a luat pe toata lumea prin surprindere: Este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

BLESTEMUL IONELEI PRODAN! Anamaria risca sa piarda TOTUL! Din pacate nu a scapat de cel mai negru COSMAR

Anamaria Prodan este vedeta din Romania care are motiv sa se teama atunci cand vine vorba despre epidemia de pesta porcina. Putini stiu ca una dintre afacerile impresarei este o ferma de porci intemeiata in.

TRAGEDIE fara sfarsit in lumea MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Fanii primesc cea mai TRISTA VESTE! Din pacate e adevarat

Dupa ce a avut probleme serioase de sanatate, celebrul manelist Florin Salam primeste cea mai grea lovitura. Potrivit unor zvonuri, Roxana Dobre l-ar fi parasit definitiv si ar fi plecat din locuinta.

Romania a pierdut un MARE CAMPION! Din pacate, a MURIT... (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciati pescari din Romania a murit intr-un accident nautic. Laurentiu Andronic era unul dintre cei mai valorosi pescari de spinning de competitie din Romania, fost vicecampion mondial si mu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )