Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cristi Borcea terorizat in inchisoare? Ce-l inspaimanta cu adevarat pe milionar dupa gratii

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea terorizat in inchisoare? Ce-l inspaimanta cu adevarat pe milionar dupa gratii

Cristi Borcea s-a intors la inchisoare dupa o scurta perioada petrecuta in libertate, iar la putin timp dupa ce s-a predat Politiei Romane, a pus la cale planul prin care sa iasa repede din spatele. continuă pe Antena3

Cat va sta in inchisoare Cristi Borcea. Care suntscenariile posibile

Condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, Cristi Borcea va sta mult mai putin in inchisoare, sustine un avocat. in cazul lui Borcea nu e recidiva, ci concurs de fapte. Amandoua condamnarile, din Dosarul Transferurilor si din Dosarul Retrocedarilor, fiind comise inainte de prima condamnare. Deci, fiind vorba de concurs de fapte, e si vorba de concurs de executare si pedepsele se contopesc.

Planul lui Cristi Borcea ca sa viziteze doar inchisoarea. Ce le-a cerut avocatiilor sai

Cristi Borcea s-a intors la inchisoare dupa o scurta perioada petrecuta in libertate, iar la putin timp dupa ce s-a predat Politiei Romane, a pus la cale planul prin care sa iasa repede din spatele.

DE NECREZUT! DISTRACTIE PE CINSTE la Miami pentru Alina Vidican, in timp ce lui Cristi Borcea i se puneau catusele...

Problemele cu justitia pe care le are Cristi Borcea, in Romania, nu par sa o afecteze prea tare pe fosta lui nevasta Alina Vidican, stabilita la Miami.

Cristi Borcea, predare cu repetitie. in prima faza, politistii nu primisera documentele de incarcerare. Ce l-au sfatuit ofiterii

Fostul actionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, condamnat joi la cinci ani de inchisoare in Dosarul Retrocedarilor, a incercat sa se predea imediat Politiei Ilfov, dar nu a avut succes. Asta pentru ca judecatorii au dat sentinta aproape de miezul noptii, iar o ora mai tarziu, cand Borcea s-a prezentat la IJP Ilfov, politistii nu primisera documentele oficiale emise de judecatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )