Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristi si Mugurel Sfetcu au ajuns si ei la inmormantarea lui Cornel Gales. Explicatia aparitiei neasteptate

Playtech Playtech,
Cristi si Mugurel Sfetcu au ajuns si ei la inmormantarea lui Cornel Gales. Explicatia aparitiei neasteptate

Fiii Ilenei Ciuculete au fost printre putinii cunoscuti ai lui Cornel Gales care au venit sa-l conduca pe ultimul drum. Care este explicatia aparitiei lor la tristul eveniment? De ce au venit Cristi si Mugurel Sfetcula inmormantarea lui Cornel Gales? Azi, 12 decembrie, Cornel Gales este conduc pe ultimul drum. Din pacate pentru acesta, extrem . continuă pe Playtech

Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, primele declaratii de la inmormantarea lui Cornel Gales. De ce l-a iertat Mugurel Sfetcuv

Cornel Gales va fi inmormantat astazi, 12 decembrie, langa sotia sa, interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete, care s-a stins in urma cu doi ani. Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei a facut primele declaratii de la funeralii. Cei doi nu au fost in relatii bune, dar tanarul a simtit sa il ierte. Care .

Primele imagini cu Viviana, de la inmormantarea lui Cornel Gales. Fosta iubita este transfigurata de durere

Viviana a fost surprinsa venind la inmormantarea lui Cornel Gales. Fosta iubita si-a facut aparitia transfigurata de durere. Femeia nu a vrut sa dea nicio declaratie si si-a vazut de drum. Update:Fiica lui Cornel Gales a venit sa-si ia adio de la tatal ei, cu toate ca legatura dintre cei doi era apoape inexistenta. Claudia .

SFASIETOR: Primele imagini de la iNMORMANTAREA lui Cornel Gales (FOTO)

Zi neagra in showbiz. Cornel Gales a fost condus pe ultimul drum joi de fosta iubita, rude si prietenii apropiati. Fostul impresar a fost inmormantat in acelasi loc in care se afla depuse osemintele.

Gestul socant facut de rudele si prietenii cu Cornel Gales. Ce au facut cu sicriul de zinc

Cornel Gales este azi, 12 decembrie, condus pe ultimul drum. Dupa ce fiica sa naturala si-a luat adio pe vecie de tatal ei, prietenii si rudele au ramas la inmormantare. Ce au facut cei care-l iubeau cu sicriul de zinc? Ce au facut cu sicriul de zinc? Gestul rudelor la inmormantarea lui Cornel Gales Trupul .

Claudia, fiica lui Cornel Gales, a ajuns la inmormantarea tatalui ei. Ce gest a facut cand a vazut sicriul

Cornel Gales a fost inmormantat, joi, la cimitirul Straulesti din Capitala. Desi s-a zvonit ca fiica lui nu va fi prezenta la ceremonie, Claudia a ajuns in cele din urma la capela unde a fost depus tatal ei. Tanara nu a participat insa si la inhumare, intrucat este stewardesa si are un progrm foarte incarcat.

Imaginile cu Cornel Gales care au impresionat o lume intreaga, de la inmormantarea Ilenei Ciuculete. A fost tinuta in aceeasi capela

Cornel Gales a fost condus joi, pe 12 decembrie, pe ultimul drum, spre durerea celor care l-au cunoscut, respectat si iubit. La procesiunea religioasa a fost prezenta si Viviana, cea care i-a fost ultima partenera de viata fostului impresar. De asemenea, trupul neinsufletit al acestuia a fost depus in aceeasi capela a cimitirului in care .

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a fost adus in tara. Cand va avea loc inmormantarea

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a fost adus in Romania. De repatriere s-a ocupat fosta sa iubita, Viviana Mantoiu, de care acesta se despartise recent.

Ce s-a intamplat cu trupul lui Cornel Gales, dupa ce a fost adus in Romania. Durerea este de nedescris

Tragedia petrecuta in Spania, in care si-a pierdut viata Cornel Gales, este aproape incheiata, trupul fostului sot al Ilenei Ciuculete a ajuns in tara. Dar din punctul de vedere al achetatorilor lucrurile nu sunt incheiate, existand multe suspiciuni asupra modului in care s-a produs teribilul accident. Viviana, fosta lui partenera de viata a reusit sa .

ABSOLUT SFASIETOR! Ce scrie pe COROANA DE FLORI depusa langa SICRIUL lui Cornel Gales: Fosta iubita i-a lasat un mesaj RAVASITOR pentru viata de apoi... (GALERIE FOTO)

Trupul neinsufletit al lui Cornel Gales a ajuns in Romania, iar Viviana Mantoiu a scris un mesaj sfasietor pe coroana cu flori depusa langa sicriu. VEZI AICI GALERIA FOTO Cosciugul cu trupul lui Cornel.

TRUPUL NEiNSUFLETIT al lui Cornel Gales a ajuns in Romania: PRIMELE IMAGINI CU SICRIUL! Unde va fi iNMORMANTAT fostul sot al Ilenei Ciuculete (GALERIE FOTO)

Sicriul cu trupul fara viata al lui Cornel Gales a fost adus, marti dupa-amiaza, in Romania. VEZI AICI GALERIA FOTO Cosciugul fostului sot al Ilenei Ciuculete va fi depus la capela Cimitirului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )