Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cristi Puiu, reactie la comentariile lui CTP, dupa controversa de la TIFF: imi era mila de el. Saracul om, sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Adevărul Adevărul,
Cristi Puiu, reactie la comentariile lui CTP, dupa controversa de la TIFF: imi era mila de el. Saracul om, sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Cristi Puiu a rectionat la criticile pe care i le-a adus jurnalistul Cristian Tudor Popescu dupa declaratiile facute la TIFF, in care regizorul a spus ca nu este de acord cu purtarea mastii in aer liber. continuă pe Adevărul

Regizorul Cristi Puiu il umileste pe CTP: imi era mila de el, saracul om.... Scandalul continua

Cristi Puiu ii da o replica acida lui Cristian Tudor Popescu, dupa ce acesta l-a facut idiot. Scandalul a pornit de la declaratiile regizorului, care a refuzat sa poarte masca la TIFF, in timpul lansarii propriului film. Mai mult, acesta i-a indemnat si pe spectatori sa plece daca simt ca nu mai pot respira.

CTP, dupa discursul lui Cristi Puiu: O magarie agitatorica, menita sa-i promoveze filmul. Daca nu e asta, ar trebui sa il consider pe domnul Puiu de-a dreptul idiot!

Cristian Tudor Popescu, gazetar si critic de film, considera ca iesirea lui Cristi Puiu - de la Festivalul de Film TIFF), cand a blamat cerinta ca publicul sa poarte masti de protectie - reprezinta o magarie agitatorica prin care regizorul isi promoveaza noua pelicula.

Cristi Puiu, atac la CTP din cauza mastilor: Sa ajunga el sa ma scuipe, sa vorbeasca in felul asta

Zilele acestea a avut loc unul din importantele evenimente concurs din lumea cimenatografiei autohtone, este forba de festivalul de film TIFF. Printr participantii la eveniment a fost si regizorul Cristi Puiu care, inaintea proiectiei filmului sau, a avut un discurs populist impotriva purtarii mastilor de protectie. Schimb de replici dure intre Cristi Pui si CTP .

Digi24: CTP: Cristi Puiu a facut o magarie agitatorica menita sa-i promoveze filmul. Cei care au aplaudat sunt hominizii cretini sau ticalosi

Daca n-as lua in considerare aceasta posibilitate, ar trebui sa il consider pe dl. Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot! spune CTP.

Mugur Mihaescu il apara pe Cristi Puiu: Tu nu ai inteles ca singurul film permis in tara asta este Tacerea mieilor? VIDEO

Actorul Mugur Mihaescu a postat un film pe retelele de socializare in care pare sa-i ia apararea regizorului Cristi Puiu, dupa declaratiile de la Cluj-Napoca. Mihaescu ii transmite lui Puiu, cu umorul care-l caracterizeaza, ca ar fi bine sa nu mai spuna nimic legat de subiectul pandemiei.

Cristi Puiu, noi precizari dupa dicursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Cristi Puiu, noi precizari dupa discursul controversat de la TIFF: Nu am refuzat sa port masca. Oare oamenii din fruntea statului nu sunt acolo ca sa ne serveasca pe noi, cetatenii? Atunci de ce exista acest noi si voi? (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a facut precizari, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, cu privire la discursul pe care l-a sustinut vineri seara inaintea proiectiei filmului sau de la Festivalul International.

Lucian Mindruta, acuzatie dura la adresa regizorului Cristi Puiu pentru afirmatia de la TIFF. Confuzia jurnalistului

Lucian Mindrutas-a alaturat celor care il ataca pe cunoscutul regizor Cristi Puiu, dupa ce afirmatiile facute de acesta referitor la purtarea mastii in spatiile deschise.

Radu Ghelmez, atac virulent la adresa regizorului Cristi Puiu. Nimeni nu are un cec in alb pentru spune prostii in public

Regizorul Cristi Puiu este atacat dupa ce a criticat autoritatile pentru tonul folosit in fata cetateanului de rand si pentru modul in care trateaza oamenii. Printre criticii artistului se numara si Radu Ghelmez.

Declaratia-soc de la TIFF, aparata: Pe Cristi Puiu l-a starnit tonul dispretuitor cu care prezentatorul i-a cerut sa isi puna masca, desi se gasea la distanta

Atacat de multa lume dupa ce a indraznit sa conteste masura autoritatilor locale din Cluj, care au impus obligativitatea purtatului mastilor si in spatiile libere, regizorul Cristi Puiu este aparat de Mihnea Maruta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2356 seconds )