Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cristian Borcea vrea sa scape de inchisoare. Cand afla sentinta

Playtech Playtech,
Cristian Borcea vrea sa scape de inchisoare. Cand afla sentinta

Cristian Borcea vrea sa scape de inchisoare, dupa doar 2 luni petrecute in spatele gratiilor din condamnarea de 7 ani si 6 luni primita din contopirea pedepselor din Dosarul Transferurilor si cel al Retrocedarilor ilegale de terenuri. Fostul actionar al clubului Dinamo a depus cerere de eliberare conditionata. Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au [] . continuă pe Playtech

Ontanu, despre denuntul lui Cristian Borcea: Era in inchisoare, probabil intr-o situatie grea. Sa fie sanatos

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a declarat, marti, la Curtea Suprema ca nu are resentimente fata de denuntatorul sau, Cristian Borcea, fost actionar al echipei Dinamo, transportat luni seara la Spitalul Floreasca, chiar inaintea procesului lui Ontanu. Borcea a fost denuntator, era in inchisoare atunci, probabil ca era intr-o situatie foarte grea. Nu-i port pica sub nicio forma, a spus Ontanu cu privire la denuntatorul sau.

Cristian Borcea cere sa fie eliberat conditionat

Fostul actionar Dinamo Bucuresti Cristian Borcea a depus o noua cerere de eliberare conditionata, Judecatoria Sectorului 5 stabilind termen de judecata pentru 10 aprilie. Omul de afaceri este incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 8 februarie, la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare.

Cristian Borcea cere sa fie eliberat conditionat

Fostul actionar Dinamo Bucuresti Cristian Borcea a depus o noua cerere de eliberare conditionata, Judecatoria Sectorului 5 stabilind termen de judecata pentru 10 aprilie. Omul de afaceri este incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat, pe 8 februarie, la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare. El s-a intors in detentie dupa ce fusese eliberat conditionat in vara lui 2018.

Cristian Borcea, la Spitalul Floreasca dupa ce a acuzat probleme cu inima / El trebuia sa mearga astazi in instanta

Fostul actionar al echipei Dinamo Cristian Borcea a fost transportat luni seara la Spitalul Floreasca din Capitala, avand probleme cu inima, a anuntat marti avocatul sau. Omul de afaceri trebuia sa ajunga la instanta suprema pentru a fi audiat in dosarul lui Neculai Ontanu.

Cristian Borcea, dus de urgenta la Spitalul Floreasca. Fostul actionar al clubului Dinamo are probleme cu inima

Omul de afaceri Cristi Borcea a ajuns luni seara de urgenta de Spitalul Floreasca din Capitala. Borcea are probleme cu inima si se afla pe sectia de chirurgie cardiovasculara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )