Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj

Antena3 Antena3,
Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj

Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj. in plus, acesta va trebui sa-i plateasca daune morale in valoare de 7. 000 de euro politistului agresat, plus. continuă pe Antena3

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a agresat un echipaj al Politiei

Cristian Boureanu a fost condamant la doi si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a agresat un echipaj al Politiei Rutiere. Iubita acestuia, Laura Dinca, acuzata de marturie mincinoasa a fost achitata. Decizia instantei nu este definitiva.

UPDATE Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de nchisoare, cu suspendare. Iubita lui a fost achitata / Ce a declarat fostul deputat dupa decizie

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 l-au condamnat, miercuri, la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu in dosarul in care acesta este acuzat de ultraj, informeaza Mediafax. Judecatorii au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dinca, acuzata de marturie mincinoasa. 06 Ce a declarat Boureanu dupa decizie: Respect decizia judecatoarei si apreciez ca cineva a citit cu adevarat ce s-a intamplat acolo si s-a uitat pe probele existente pentru ca sunt probe care nu au ajuns la dosar.

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de nchisoare, cu suspendare. Iubita lui a fost achitata

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 l-au condamnat, miercuri, la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu in dosarul in care acesta este acuzat de ultraj, informeaza Mediafax. Judecatorii au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dinca, acuzata de marturie mincinoasa.

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare in dosarul de ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare in dosarul in care a fost acuzat de ultraj dupa o altercatie cu politistii in trafic, informeaza B1.

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare in dosarul de ultraj. Iubita sa a fost achitata: Cea mai grea palma e palma de la Dumnezeu

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare in dosarul in care a fost acuzat de ultraj dupa o altercatie cu politistii in trafic, informeaza B1.

Cristian Boureanu, primele declaratii dupa condamnare: Nu l-am atins pe politist

Cristian Boureanu a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj. Mai mult, acesta va trebui sa-i plateasca daune morale in valoare de 7. 000 de euro politistului agresat,.

Iubita lui Boureanu, reactie dupa decizia instantei: Cea mai grea palma e palma de la Dumnezeu

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 l-au condamnat, miercuri, la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu in dosarul in care acesta este acuzat de ultraj. Judecatorii au.

Secretara Scolii Gherghe Bibescu, condamnata la 5 ani si 8 luni de inchisoare. A cerut bani pentru a face angajari fictive

Daniela Chivu, secretara Scolii nr. 36 Gheorghe Bibescu din Craiova, a fost trimisa in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj pentru luare de mita. Magistratii Tribunalului Dolj au condamnat-o la 5 ani si 8 luni de inchisoare, insa hotararea nu este definitiva si poate sa atacata cu apel.

Fetita de doua luni gasita fara suflare. Parintii plecasera la munca si o lasasera in grija fratelui sau de 13 ani

O fetita de doua luni a fost gasita fara suflare in pat. Micuta fusese lasata in grija fratelui sau de 13 ani, in timp ce parintii se aflau la stana. Vecinii sustin ca parintii nu aveau del.

Dupa doua luni de asteptare, vaccinul hexavalent va fi disponibil din aceasta saptamana

In sfarsit o veste buna pentru parintii cu copii mici. Dupa doua luni in care a lipsit cu desavarsire, vaccinul hexavalent va fi distribuit de luni in toata tara. Ministrul Sanatatii, sorina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )