Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cristian Boureanu, in fata procurorilor DNA in dosarul spagilor uriase

B1 B1,
Cristian Boureanu, in fata procurorilor DNA in dosarul spagilor uriase

Cristian Boureanu a ajuns, marti, la sediul DNA. Fostul deputat PDL este audiat de procurorii anticoruptiein dosarul fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu. Tot marti, in acest dosar,. continuă pe B1

Cristian Boureanu, in fata procurorilor DNA in dosarul spagilor uriase. Fostul deputat a achitat o cautiune de 200.000 de euro

Cristian Boureanu a ajuns, marti, la sediul DNA. Fostul deputat PDL este audiat de procurorii anticoruptiein dosarul fostului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu. Tot marti, in acest dosar,.

Cristian Boureanu, in fata procurorilor DNA in dosarul spagilor uriase. Fostul deputat a achitat o cautiune de 200.000 de euro (VIDEO)

UPDATE: Cristian Boureanu a iesit din sediul DNA in jurul orei 18. Acesta a fost retinut in declaratiile date jurnalistilor. Lasati sa mearga dosarul mai departe! Apelez la intelegerea.

Fostul deputat Cristian Boureanu se afla la DNA

Fostul deputat Cristian Boureanu se afla marti la DNA. Saptamana trecuta, DNA a anuntat ca Boureanu este urmarit penal in dosarul in carefostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu este.

Cristian Boureanu a depus cautiunea uriasa catre DNA

Cristian Boureanu a ajuns la DNA sa depunacautiunea de 200. 000 de euro in dosarul in care e cercetat alaturi de Sebastian Valdescu. Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei,.

Cristian Boureanu se afla la DNA

Fostul deputat Cristian Boureanu se afla, astazi, la DNA, informeaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )