Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cristian Topescu a fost nmormntat vineri cu onoruri militare

Hotnews Hotnews,
 Cristian Topescu a fost nmormntat vineri cu onoruri militare

Un ultim onor i-a fost adus jurnalistului si comentatorului sportiv Cristian Topescu, vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, la ceremonia de inmormantare, cand s-au tras trei salve de pusca, transmite news. ro. continuă pe Hotnews

Cristian Topescua fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Militar

Un ultim onor i-a fost adus jurnalistului si comentatorului sportiv Cristian Topescu, vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, la ceremonia de inmormantare, cand s-au tras trei salve de pusca.

Cristian Topescu a fost inmormantat cu onoruri militare

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

Gest tulburator la inmormantarea lui Cristian Topescu. Cine si-a facut aparitia la cimitir

Cristian Topescu a fost inmormantat vineri cu onoruri militare. Fostul mare comentator sportiv a fost condus pe ultimul drum de familie si de toti cei care l-au cunoscut si l-au apreciat. Citeste.

Dancila a comis-o din nou: eroare de protocol la primirea premierului Croatiei, intampinat cu onoruri militare la Palatul Victoria

Prim-ministrul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost primit cu onoruri militare, vineri, la Palatul Victoria, de catre premierul Viorica Dancila. Seful Executivului de la Zagreb va avea intalniri si cu presedintele Klaus Iohannis si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Premierul Croatiei, primit cu onoruri militare

Prim-ministrul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost primit cu onoruri militare, astazi, la Palatul Victoria, de catre premierul Viorica Dancila. Seful Executivului de la Zagreb va avea intalniri si cu presedintele Klaus Iohannis si cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, informeaza News. ro.

Motivul pentru care Cristian Topescu a fost INTERZIS la TVR (VIDEO)

Romania isi plange cel mai mare comentator sportiv, Cristian Topescu, care a murit, marti, la varsta de 81 de ani. De-a lungul prestigioasei sale cariere, Topescu a comentat finalele CM de handbal 1970,.

Nadia Comaneci, in lacrimi despre Cristian Topescu: A fost vocea vietii mele!

Fosta campioana a gimnasticii romanesti, Nadia Comaneci a vorbit , marti, la Sinteza zilei despre ce a reprezentat Cristian Topescu pentru ea in anii de glorie, dar si in anii care au urmat dupa momentul.

Dumitru Graur: Cristian Topescu a fost un om de televiziune extraordinar

Comentatorul sportiv Dumitru Graur si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a lui Cristian Topescu. Este un moment greu prin care trecem si pe care il simtim cu totii. Disparitia lui Cristian.

Radu Tudor: Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, de la Antena 3, afirma ca marele comentator Cristian Topescu a fost un om unic din toate punctele de vedere. imi pare atat de rau de disparitia lui.

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Unde va avea loc ceremonia

Cristian Topescu va fi inmormantat astazi cu onoruri militare. Ceremonia va avea loc la ora 11:00, la Cimitirul Ghencea Militar. Personalitati ale sportului romanesc vin sa isi ia adio de la cel care le-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2905 seconds )