Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cristian Topescu a murit un om bogat: Avea o pensie militara si incasa o suma mare in fiecare luna

Adevărul Adevărul,
Cristian Topescu a murit un om bogat: Avea o pensie militara si incasa o suma mare in fiecare luna

Cristian Topescu s-a stins la 81 de ani si, chiar daca in ultimii ani nu era in atentia publicului, reputatul comentator a dus o viata linistita, inclusiv din punct de vedere financiar. continuă pe Adevărul

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

Cristian Topescu a murit. Legendarul comentator sportiv avea 81 de ani

Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind.

Cristian Topescu a murit. Ce marturisea celebrul comentator sportiv despre meseria de jurnalist sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator sportiv avea 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Dupa cum se observa si astazi, a face comentariu sportiv nu este o indeletnicire total lipsita de pericole. Inainte.

Cristian Topescu a murit. Ion Tiriac: Vocea lui nu se poate inlocui

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. Topescu suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

Cristian Topescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generatii de romani

Cristian Topescu a murit pe 15 mai, la varsta de 81 de ani. Acesta era internat in Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Topescu a survenit in urma complicatiilor provocate de diabet. Cristian Topescu si-a petrecut ultima saptamana din viata internat la Spitalul Elias. Cristian Topescu a murit in [].

Cristian Topescu a murit. S-a aflat care a fost cauza mortii cunoscutului comentator sportiv

Cristian Topescu a murit. Celebrul comentator Cristian Topescu a murit la ora 16, la Spitalul Elias, unde se afla internat de cateva zile. Cristian Topescu a murit. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Cristian Topescu a murit. Nadia Comaneci: Momentele de la Montreal nu au culoare fara vocea lui. Eu m-am simtit ca un copilas al lui

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal.

Cristian Topescu a murit. Ce spunea comentatorul sportiv despre cele mai frumoase amintiri din viata sa

Cristian Topescu a murit. Cunoscutul comentator sportiv s-a stins din viata la varsta de 81 de ani. Cristian Topescu a murit. Cristian Topescu a relatat meciurile celei mai bune generatii din fotbal plus.

Coincidenta stranie legata de ziua in care Cristian Topescu a murit

Coincidenta stranie in legatura cu moartea lui Cristian Topescu. Acesta s-a stins din viata chiar de ziua fiului sau mai mare. Cristian Topescu jr a implinit, marti, 42 de ani, dar ziua in care ar fi.

Cristian Topescu a murit! De ce a fost interzis comentatorul de Elena Ceausescu

Cristian Topescu a murit! Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit un episod petrecut in 1983, in urma caruia a fost interzis de la microfonul Televiziunii Romane. Meciul dintre Suedia si Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )