Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cristian Tudor Popescu a recunoscut in premiera partidul pe care l-a sustinut. Acum considera ca a facut o greseala

Playtech Playtech,
Cristian Tudor Popescu a recunoscut in premiera partidul pe care l-a sustinut. Acum considera ca a facut o greseala

Cristian Tudor Popescu a recunoscut, joi seara, in premiera, partidul pe care l-a sustinut. Gazetarul considera acum ca a facut o greseala. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a recunoscut in premiera partidul pe care l-a sustinut Cristian Tudor Popescu 63 de ani) a vorbit, joi seara, la Digi 24, despre alegerile europarlamentare din 26 mai. Jurnalistul . continuă pe Playtech

Cristian Tudor Popescu adreseaza sase intrebari inspirate dupa ce a vazut 30.000 de copii pe Arena Nationala

Cristian Tudor Popescu a ramas placut impresionat dupa ce a vazut 30. 000 de copii pe Arena Nationala, la meciul Romania - Norvegia 1-1. Romania a avut stadionul suspendat, dupa scandarile rasiste ale.

Cristian Tudor Popescu a facut un anunt SOC despre alegerile anticipate

Cristian Tudor Popescu este de parere ca alegerile anticipate nu sunt o idee buna in acest moment, chiar daca presedintele Klaus Iohannis a spus ca ar imbratisa aceasta varianta. CTP a adaugat ca.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri-bomba dupa primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri primul discurs al lui Ludovic Orban in rolul de premier desemnat. Putea la fel de bine sa-l desemneze dl Klaus Iohannis acum, sa pronunte numele lui.

Subiectele zilei: Marile dosare de coruptie, reluate de la zero; Protest in centrul Craiovei impotriva poluarii radioactive; Campania Judete la stapan, care a pus pe jar baronii locali, a fost pusa pe pauza: care e motivul

CTP, despre prioritatile anuntate de Orban: o dezvoltare a exprimarii sintetice a cunoscutului politolog si filosof Gheorghe Hagi. Cristian Tudor Popescu a critcat la Digi24 atat decizia USR. Protest in centrul Craiovei impotriva poluarii radioactive. Zeci de persoane participa in acest moment la mitingul NU poluarii organizat in Piata Prefecturii din Craiova.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )