Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cristina Neagu, dupa al patrulea titlu de cea mai buna handbalista a lumii: Conteaza foarte mult. Am toate motivele sa revin mai puternica

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu, dupa al patrulea titlu de cea mai buna handbalista a lumii: Conteaza foarte mult. Am toate motivele sa revin mai puternica

Aflata in perioada de recuperare dupa operatia la ligamentele piciorului drept, Cristina Neagu a declarat ca titlul de Cea mai buna jucatoare a anului 2018 reprezinta o motivatie in plus pentru ea, mai ales in acest moment dificil. Neagu a primit aceasta distinctie pentru a patra oara in cariera, un record absolut. Am toate motivele sa trag si mai tare si sa revin mai puternica, a spus jucatoarea de la CSM Bucuresti. continuă pe Hotnews

IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, astazi, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

Cristina Neagu, dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii: Cred ca ar trebui sa fim cu totii mandrii si sa respectam valorile sportului romanesc (VIDEO)

Cristina Neagu a castigat luni titlul de cea mai buna handbalista a lumii, acordat Federatia Internationala de Handbal IHF). Este a patra oara cand Neagu primeste aceasta distinctie, iar astfel devine prima.

Cristina Neagu, reactie dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Cristina Neagu a fost desemnata de Federatia Internationala de Handbal cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, castigand pentru a patra oara aceasta distinctie. Romanca este prima sportiva.

PREMIERA MONDIALA! Cristina NEAGU a fost declarata, pentru a patra oara, CEA MAI BUNA JUCATOARE A LUMII

Performanta spectaculoasa pentru handbalul romanesc. Cristina Neagu, capitanul Nationalei de Handbal Feminin a Romaniei, a fost desemnata, de catre forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare.

Succes rasunator pentru Cristina Neagu. A fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii pe anul 2018, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Handbal,pe site-ul sau oficial. Neagu.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva nascuta la Bucuresti.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii

Pentru a patra oara in cariera jucatoarea Cristina Neagu a fost declarata drept cea mai valoroasa handbalista a planetei de catre IHF.

Reactia Cristinei Neagu dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna jucatoare de handbal a lumii

Cristina Neagu a fost desemnata de Federatia Internationala de Handbal cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, castigand pentru a patra oara aceasta distinctie.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

TOP Eurostat: Romania - cea mai accelerata scumpire a fortei de munca din UE

Angajatorii din Romania au suportat cea mai mare crestere procentuala a costului fortei de munca din Uniunea Europeana in trimestrul al patrulea al anului 2018 comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, releva cele mai recente date disponibile, publicate marti de Biroul european de statistca Eurostat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )