Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente. Va lipsi cel putin sase luni

Hotnews Hotnews,
 Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente. Va lipsi cel putin sase luni

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente la genunchiul drept, dupa accidentarea horror suferita in timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin. Acest verdict inseamna ca Neagu nu va mai juca in acest sezon nici la nationala, nici la CSM Bucuresti), pauza obligatorie fiind de cel putin sase luni. continuă pe Hotnews

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente - Va lipsi cel putin sase luni

Cristina Neagu a suferit o ruptura de ligamente la genunchiul drept, dupa accidentarea horror suferita in timpul meciului cu Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin. Acest verdict inseamna ca Neagu nu va mai juca in acest sezon nici la nationala, nici la CSM Bucuresti), pauza obligatorie fiind de cel putin sase luni.

CE Handbal (f): Cristina Neagu, posibila ruptura de ligamente ncrucisate - va efectua joi un RMN/ Bianca Bazaliu, nlocuitoarea de urgenta

Accidentata la genunchiul drept in minutul 52 al partidei cu Ungaria, Cristina Neagu va efectua joi un RMN si va ramane alaturi de echipa si in semifinala de vineri, pe care Romania calificata in proportie de 99%) o va juca impotriva Rusiei. Martin Ambros s-a gandit deja la o posibila inlocuitoare si Bianca Bazaliu ar urma sa ajunga in Paris pentru a se alatura tricolorelor. Jucatoarea in varsta de 21 de ani evolueaza pentru CSM Bucuresti, echipa alaturi de care a castigat Liga Campionilor in 2016.

Cristina Neagu, prima declaratie dupa accidentare: Ma ncearca multe gnduri si sentimente, dar tot ce pot sa fac e sa merg nainte

Accidentata in timpul partidei cu Ungaria de la Campionatul European de handbal feminin, Cristina Neagu va lipsi cel putin sase luni de pe teren din cauza unei rupturi de ligamente la genunchiul drept. Ma incearca multe ganduri si sentimente, dar tot ce pot sa fac e sa merg inainte, a precizat liderul nationalei Romaniei.

Cristina Neagu, primul mesaj dupa ce a aflat ca are ruptura de ligamente: Tot ce pot sa fac e sa merg inainte

Cristina Neagu a transmis un prim mesaj dupa ce a aflat teribila veste ca a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior. Aceasta le multumeste fanilor pentru mesajele de sprijin pe care le-au transmis dupa.

Vesti crunte despre Cristina Neagu. Handbalista are ruptura de ligamente si va sta in repaus sase luni

Cristina Neagu, 30 de ani, accidentata grav in finalul meciului Ungaria - Romania 31-29, a primit un verdict crunt dupa investigatiile la genunchi din aceasta dimineata: nu va mai juca in acest sezon si va.

Primele imagini cu Cristina Neagu la spitalul unde a fost internata. Are nevoie de carje pentru a se deplasa

Verdict groaznic pentru jucatoarea de handbal Cristina Neagu. Verdictul medicilor, dupa accidentarea de miercuri din timpul meciului cu Ungaria, este ruptura de ligamente la genunchiul drept. Jucatoarea trebuie.

Digisport: Prim verdict crunt pentru Cristina Neagu! Vesti foarte proaste din Franta. Decizia imediata a selectionerului

Cristina Neagu s-a accidentat grav pe finalul meciului cu Ungaria, iar primul verdict este unul crunt: ruptura de ligamente incrucisate.

Cristina Neagu, prima reactie dupa accidentarea din meciul cu Ungaria: De ce ma temeam nu am scapat. Din pacate...

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, s-a accidentat grav in partida de miercuri impotriva Ungariei. Handbalista are luptura de ligamente si nu o sa mai evolueze.

Verdict oficial si nemilos! Cristina Neagu si-a aflat diagnosticul si cat va lipsi de pe teren

Accidentarea suferita de Cristina Neagu este grava, rezultatul investigatiilor fiind crunt pentru cea mai buna handbalista a Romaniei.

Martin Ambros, declaratie devastatoare dupa accidentarea teribila suferita de Cristina Neagu: Va rog, faceti ceva! Nu va mai ganditi doar la voi!

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, a suferit o accidentare grava in timpul meciului impotriva Ungariei. Dupa partida, terminata cu o infrangere pentru noi, Martin Ambros a lansat un atac dur la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )