Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cristina Siscanu arunca bomba la Bravo, ai Stil! Celebrities: Nu dorm cu sotul meu

Playtech Playtech,
Cristina Siscanu arunca bomba la Bravo, ai Stil! Celebrities: Nu dorm cu sotul meu

Cristina Siscanu, noua concurenta de la Bravo, ai Stil! Celebrities, este ultima vedeta care se alatura celebritatilor de pe podiumul emisiunii. intoarsa recent dintr-o aventura de zile mari Survivor Romania, Cristina isi surprinde publicul, dar si juratii cu declaratii extrem de incitante din dormitor. Ce detalii a dezvaluit Cristina despre relatia ei cu Madalin Ionescu . continuă pe Playtech

Cristina Siscanu, prima aparitie la Bravo, ai Stil. Ce mesaj a transmis

Cristina Siscanu, proaspat intoarsa din aventura Survivor Romania, este noua concurenta in competitia de stil si moda Bravo, ai Stil! Celebrities. Aceasta a postat pe Instagram un mesaj pentru fani. Cristina Siscanu, prima aparitie la Bravo, ai Stil Cristina Siscanu este una dintre vedetele din Romania cu mare experienta in televiziune, dar si foarte activa .

Alexandra Ungureanu, umilita la Bravo, ai Stil Celebrities. Maurice Munteanu, fara mila

Alexandra Ungureanu a fost criticata de celelalte concurente Bravo, ai stil! Celebrities deoarece a intarziat o ora. Mai mult, artista a primit si o replica dura de la Maurice Munteanu. Alexandra Ungureanu, umilita la Bravo, ai Stil Celebrities De curand, Alexandra Ungureanu s-a alaturat competitiei Bravo, ai stil! Celebrities, insa pana acum nu a reusit .

Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Nu cred ca au divortat

Subiectul fierbinte al momentului este dat de divortul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Povestea celor doi a ajuns la final, astfel ca cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capat casniciei lor. Catalin Botezatu arunca bomba despre Bianca Dragusanu si Alex Bodi Aparent, Alex Bodi a fost cel care a facut primul .

Bianca Dragusanu arunca bomba, dupa divortul de Alex Bodi! Ma marit curand!

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai formeaza un cuplu, dar frumoasa blonda se gandeste deja la o noua relatie, ba chiar si la un nou mariaj. Cei doi si-au spus adio marti, la notar, iar evenimentul a fost unul cu scantei: au existat telefoane mobile care au zburat pe geam, dar si anuntul din .

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )