Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cristina Siscanu, eliminata de la Survivor Romania, pe Kanal D. Reactia sotiei lui Madalin Ionescu

Playtech Playtech,
Cristina Siscanu, eliminata de la Survivor Romania, pe Kanal D. Reactia sotiei lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a fost eliminata de la Survivor Romania. Este prima concurenta care pleaca acasa. Cristina a fost cel mai putin votata dintre cei propusi spre eliminare. De-a lungul primelor emisiuni, Cristina a fost implicata in mai multe neintelegeri si discutii in contradictoriu cu colegii ei din echipa Faimosilor. Se pare . continuă pe Playtech

Cine este prima vedeta eliminata de telespectatori de la Survivor Romania: declaratiile concurentei

In editia de sambata, 25 ianuarie, a show-ului Survivor Romania, de la Kanal D, a avut loc prima eliminare in echipa Faimosilor.

Madalin Ionescu o da de gol pe Cristina Siscanu. Ce spune despre conflictele de la Survivor

Cristina Siscanu a starnit un val de antipatii dupa atacurile verbale lansate la adresa unora dintre concurentii de la Survivor 2020, de la Kanal D. Conturile retelelor de socializare ale vedetei au fost astfel invadate de mesaje in care aceasta este criticata dur pentru reactile arogante si comportamentul lipsit de fair-play fata de alti coechipieri.

A iNCEPUT DECIMAREA! PRIMA ELIMINARE de la Survivor Romania vine din echipa Faimosilor! Declaratii SOC dupa ce a plecat acasa (GALERIE FOTO)

Editia de sambata a show-ului Survivor Romania a venit cu prima eliminare. VEZI AICI GALERIA FOTO Elena Ionescu, Asiana Peng si Cristina Siscanu au fost cele trei concurente propuse spre.

Ce scrisoare de ramas bun i-a lasat Cristina Siscanu sotului ei. Mesaj sfasietor pentru Madalin Ionescu

Cristina Siscanu participa la Surviror Romania, reality show care este filmat in Republica Dominicana. inainte de plecare, vedeta i-a lasat lui Madalin Ionescu un mesaj emotionant. Cristina Siscanu, mesaj emotionant pentru Madalin Ionescu Baby, iti las aceasta scrisoare acum, dupa ce am plecat spre o experienta care va cantari, probabil, in viata mea mult mai .

Survivor Romania 2020. Ce audiente are noua emisiune concurs de la Kanal D comparativ cu Exatlon

Aceeasi Marie cu alta palarie. Noul reality show de la Kanal D, Survivor Romania, s-a dovedit a fi o versiune a vechiului Exatlon Romania, difuzat tot de postul turcesc, insa a reusit sa-si surclaseze in audiente predecesorul, cel putin in ceea ce priveste primele editii.

NU o sa-ti vina SA CREZI! Ce SALARIU primeste un CAMERAMAN de la Survivor Romania, PE LUNA, de la KANAL D

Cat castiga un cameraman de la Survivor Romania? S-au aflat toate detaliile! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFETIA SE ADEVERESTE! URGIA VINE PESTE ROMANIA, FRATILOR GALERIE.

CUTREMURATOR! S-a lasat cu SANGE la Survivor Romania! Vedeta s-a LOVIT RAU DE TOT la cap! Doamne, ce ACCIDENTARE HORROR...

Veste trista din showbiz! O noua accidentare marcheaza Survivor Romania - surprinzator sau nu, tot din echipa Faimosilor. Noua problema a vedetelor aflate in Republica Dominicana vine sa o completeze pe cea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )