Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristina Spatar, anunt neasteptat despre nunta! Ce se intampla cu iubitul tinerel

Playtech Playtech,
Cristina Spatar, anunt neasteptat despre nunta! Ce se intampla cu iubitul tinerel

Cantareata Cristina Spatar se poate numi o femeie implinita. Artista are doi copii superbi, Aida si Albert, si un iubit tinerel de care este indragostita pana peste cap, si care, o iubeste la fel de mult. Cand are loc nunta? Si pentru ca relatia merge bine, atat apropiatii cat si partenerul Cristinei, se gandesc deja . continuă pe Playtech

Radu Valcan, anunt neasteptat despre sezonul sase Insula Iubirii. Ce se intampla acum

Un anunt neasteptat din partea lui Radu Valcan, cu privire la Insula Iubirii. Conform spuselor lui, acest sezon va avea mari modificari fata de cele anterioare. Sezonul sase este unul plin de surprize pentru telespectatori, cat si pentru concurentii. Radu Valcan, anunt neasteptat despre sezonul sase Insula Iubirii Prezentatorul Radu Valcan a ajuns de curand .

Ce s-a ales de Mirco Maschio, dupa relatia cu Cristina Spatar. Italianul, de nerecunoscut

Omul de afaceri Mirco Maschio a devenit cunoscut in lumea mondena dupa relatia cu cantareata Cristina Spatar. Ce s-a ales de el? Ce s-a ales de Mirco Masciho, dupa relatie cu Cristina Spatar Mirco Maschio, milionar, italian, cu zambet sagalnic si ochi patrunzatori, se ratacea prin inima frumusetilor autohtone in urma cu multi ani. Chiar .

in sfarsit, Antonia a vorbit despre nunta! Ea si Alex Velea sunt de peste sapte ani impreuna

Sunt impreuna de sapte ani, au doi copii dar nu s-au casatorit. Speculatii pe marginea motivului au curs garla, dar abia de curand Antonia a dezvaluit de ce nu au trecut prin fata preotului in calitate de mireasa si mire. Nunta perfecta e atunci cand esti alaturi de oameni pe care-i iubesti neconditionat Interviul recent .

George Burcea, lovitura sub centura pentru Andreea Balan. Ce spune despre nunta din America: O facatura ordinara

Andreea Balan si George Burcea s-au separat dupa cinci ani de relatie si cinci luni de la cununia religioasa. Lucrurile s-au precipitat si, dupa aparitia artistei la XNS, unde a dat cateva detalii despre destramarea familiei sale, actorul a venit cu o replica, numita Poveste de martisor. Acolo, Burcea si-a spus, subtil, parerea despre nunta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )