Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Tarcea, presedintele Curtii Supreme: Am cerut aviz pentru declasificarea protocolului de colaborare cu SRI

Adevărul Adevărul,
Cristina Tarcea, presedintele Curtii Supreme: Am cerut aviz pentru declasificarea protocolului de colaborare cu SRI

Judecatoarea Cristina Tarcea, a explicat ca avizele de interceptare emise de catre Curte au avut un temei legal, si anume o decizie a CEDO, in ciuda interpretarilor care sustin contrariul, magistratul subliniind ca a cerut deja aviz pentru declasificarea protocolului atat la Parchetul General, cat si la Serviciul Roman de Informatii. continuă pe Adevărul

Presedintele Curtii Supreme a cerut aviz pentru desecretizarea protocolului dintre Parchetul General si SRI

Judecatoarea Cristina Tarcea, presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, a anuntat ca a cerut aviz privind declasificarea protocolului din Parchetul General si SRI. Magistratul a mai explicat ca.

Miscare-bomba! Sefa Curtii Supreme, scrisoare catre Comisia SRI

Presedintele Curtii Supreme cere desecretizarea protocolului care vizeaza institutia pe care o conduce si, in plus, Cristina Tarcea i-a trimis o scrisoare lui Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control a.

De ce crede sefa naltei Curti, Cristina Tarcea, ca au aparut protocoalele dintre SRI si institutia pe care o conduce n prezent: O decizie a CEDO care ar fi trebuit transpusa n legislatia interna

Sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, crede ca argumentul pentru care a fost incheiat protocolul din 2009 intre iCCJ si SRI este legat de o decizie a CEDO in urma careia nu a mai existat cadru legal in baza caruia instantele sa fie cele care sa dispuna autorizarea interceptarilor, si nu parchetele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )