Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cristina Topescu a fost incinerata intr-o liniste dureroasa. Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la regretata jurnalista - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cristina Topescu a fost incinerata intr-o liniste dureroasa. Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la regretata jurnalista - VIDEO

Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la Cristina Topescu. I-a fost respectata dorinta de a fi incinerata, iar la trecerea catre o alta lume, Cristinei i-au fost alaturi, mama, marea ei iubire din tinrete, Stefan Banica jr. , ultima sotie a tatalui ei si fratele vitreg, dar si cei mai apropiati prieteni. Incinerarea a avut loc la ora 13. 00 intr-o liniste dureroasa. continuă pe Antena3

Cristina Topescu a fost incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu a fost incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa a fost depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Surse: Cristina Topescu a fost gasita in pat, invelita cu plapuma E putin probabil sa se fi sinucis

Surse apropiate anchetei in cazul mortii Cristinei Topescu au afirmat, pentru Mediafax, ca jurnalista a fost gasita in pat, invelita cu plapuma, fara a avea urme de violenta, fiind putin probabil ca aceasta sa se fi sinucis, iar medicii legisti urmeaza sa stabileasca exact cauza decesului.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

Ecaterina Andronescu: Cristina Topescu a fost om in adevaratul sens al cuvantului, un om atat de drept... Avea inca multe lucruri de spus si de facut. Fara indoiala este un reper (VIDEO)

Ecaterina Andronescu a declarat, pentru B1 TV, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un om extraordinar, mereu dispus sa ajute pe oricine, un jurnalist vertical si profesionist si un om care inca mai avea multe.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare. De ce nu va fi ingropata langa tatal ei

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie,Cristina Topescua fost gasita moarta in casa. Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare Din primele informatii, se pare ca jurnalista Cristina .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Motivul pentru care Cristina Topescu a dorit sa fie incinerata. Ce spune Biserica Ortodoxa despre aceasta alegere

Zeci de persoane au venit miercuri la Cimitirul Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei jurnaliste Cristina Topescu. Familia a anuntat ca trupul neinsufletit a fost depus acolo, iar joi va fi incinerat, asa cum se pare ca a fost dorinta Cristinei, spun apropiatii.

Cristina Topescu va fi incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu va fi incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa va fi depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )