Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cristina Topescu a fost la un pas sa devina mama. A ales si numele fetitei. Drama din viata jurnalistei

Playtech Playtech,
Cristina Topescu a fost la un pas sa devina mama. A ales si numele fetitei. Drama din viata jurnalistei

Viata Cristinei Topescu a trezit numeroase semne de intrebare abia acum, dupa decesul acesteia. Acum toata lumea se intreaba cum a aratat, de fapt, tabloul vietii sale. Andreea Berecleanu a facut marturii sfasietoare despre motivul pentru care aceasta nu si-a indeplinit niciodata visul de a avea o familie. Cristina Topescu a fost la un pas . continuă pe Playtech

CASA BLESTEMATA: Ce se va alege de locuinta in care CRISTINA TOPESCU a fost gasita fara viata!

Cristina Topescu s-a mutat, acum mai multi ani, intr-o casa din Otopeni, locul in care a fost gasita fara viata. Jurnalista se mutase aici, cu chirie, din cauza vecinilor din Balotesti, care au facut.

DESTIN TRAGIC! Cristina Topescu a fost PARASITA din nou! Cenusa jurnalistei se afla inca la crematoriu, dupa o saptamana. NIMENI NU O MAI VREA

Cristina Topescu si-a dat ultima suflarela sfarsitul anului trecut, insacadavrul i-a fost descoperit dupa mai bine de doua saptamani.

Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii. Cu ce se ocupa chiar inainte sa moara

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani si a fost incinerata, joi, la Crematoriul Uman din Bucuresti. Dupa moartea jurnalistei, s-a aflat ce salariu ar fi avut pe vremea cand a lucrat la Ministerul Sanatatii, insa informatiile sunt inexacte. Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii Cristina Topescu a fost .

Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani. Ce a patit atunci jurnalista, pe strazile din Grecia

Ca multe alte vedete de pe la noi, si regretata Cristina Topescu a participat la diferite show-uri de televiziune. Cel mai solicitant si plin de adrenalina a fost Aventura cu patru stele, difuzat de Antena 1, in urma cu trei ani. Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani Ca multe alte .

De ce nu a infiat Cristina Topescu un copil. Marturii sfasietoare ale Andreei Berecleanu

Viata Cristinei Topescu a trezit numeroase semne de intrebare abia acum, dupa decesul acesteia. Daca pana acum majoritatea au acceptat felul sau distant si au stat departe de detaliile pe care jurnalista le-a tinut pentru ea, acum toata lumea se intreaba cum a aratat, de fapt, tabloul vietii sale. Andreea Berecleanu a facut marturii sfasietoare .

Moarte trasa la indigo! Si-a dat ultima suflare la fel ca regretata Cristina Topescu

Moartea unei romance stabilita in Italia aminteste de trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu.

Andreea Berecleanu, marturisiri despre Cristina Topescu: A vrut sa infieze o fetita. Nu a fost niciodata singura

Andreea Berecleanu 44 de ani) a vorbit despre moartea Cristinei Topescu intr-un interviu emotionant acordat revistei Elle Romania. Prezentatoarea TV a dezvaluit lucruri nestiute despre viata regretatei jurnaliste, precizand ca nu a fost niciodata singura, asa cum s-a scris.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )