Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cristina Topescu va fi incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Antena3 Antena3,
Cristina Topescu va fi incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu va fi incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa va fi depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu. continuă pe Antena3

Cristina Topescu a fost incinerata astazi. Sute de oameni merg sa-si ia ramas bun de la regretata jurnalista

Cristina Topescu a fost incinerata astazi la crematoriul Vitan Barzesti, asa cum si-a dorit regretata jurnalista. Cenusa a fost depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.

Cristina Topescu va fi incinerata la Crematoriul Vitan Barzesti. Jurnalista si-ar fi dorit ca cenusa sa ii fie aruncata in valuri (VIDEO)

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu va fi depus miercuri, la cimitirul Bellu, astfel ca toti cei care au iubit-o si admirat-o pe jurnalista ii pot aduce un ultim omagiu. Joi, Cristina Topescu va fi.

Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu va fi depus astazi la capela Cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu va fi depus miercuri, la ora 14. 00, la capela Cimitirului Serban Voda Bellu) din Capitala.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare. De ce nu va fi ingropata langa tatal ei

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie,Cristina Topescua fost gasita moarta in casa. Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare Din primele informatii, se pare ca jurnalista Cristina .

Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia jurnalistei sustine ca-i respecta astfel ultima dorinta

Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia vrea sa respecte astfel dorinta jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori ca si-ar dori acest lucru.

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Cristina Topescu a fost incinerata intr-o liniste dureroasa. Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la regretata jurnalista - VIDEO

Famila si prietenii si-au luat ramas bun de la Cristina Topescu. I-a fost respectata dorinta de a fi incinerata, iar la trecerea catre o alta lume, Cristinei i-au fost alaturi, mama, marea ei iubire din tinrete, Stefan Banica jr. , ultima sotie a tatalui ei si fratele vitreg, dar si cei mai apropiati prieteni. Incinerarea a avut loc la ora 13. 00 intr-o liniste dureroasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )